Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 27 de gener de 2010

PASTÍS DE POMA TIPICA SUISSA


INGREDIENTS


2 LAMINES DE PASTA DE FULL
2 OUS
1 BRIK DE NATA LIQUIDA DE CUINA ESPESSA
3 CULLERADES DE SUCRE
1 PESSIC DE SAL
1 LLIMONA
1 PESSIC DE CANYELLA
MELMELADA D´ALBERCOC
POMES PELADES

1.- LAMINAR LES POMES I RESERVAR AMB AIGUA I EL SUC DE LA LLIMONA

2.- ESTIRAR UNA LAMINA DE PASTA DE FULL , POSAR SOBRE UNA PLANXA DE FORN I PINTAR-LA LLEUGERAMENT AMB LA MELMELADA D ´ALBERCOC
( NO PUNXAR-LA), AMB L´ALTRE LAMINA QUE TENIM RESERVADA , TALLAR 4 TIRETES , MULLAR-LES UNA MIQUETA AMB AIGUA , AMB L ´AJUDA D´ UN PINZELL, PERQUÈ S´ENGANXIN I LES COL·LOCAREM AL VOLTANT DE LA BASE, ( PER FER BARRERA)

3.- POSAR-HI PER SOBRE LES POMES LAMINADES.

4.- BATRE 1 OU + NATA LIQUIDA + CANYELLA EN POLS + SUCRE , I ABOCAR PER SOBRE DE LES POMES.

5.- AMB LA RESTE DE LA PASTA QUE TENIM , TALLAREM TIRETES I FAREM UN ENREIXAT PER SOBRE DE TOTA LA COCA, PINTAREM AMB OU BATUT I ESPOLSAREM AMB SUCRE GRANULAT

FORN A 190. 25/30 MINUTS AMB TURBO ( SI EN TENIM, ES CLAR)

HEM DE FER ESPECIAL ATENCIÓ AL TEMPS I AL NOSTRE FORN,..DONCS TOTS SON DIFERENTS

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...