TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 29 de març del 2010

Pastís de maduixes amb nata


Ingredients
Melindros
500 grams de nata per muntar
100 grams de sucre 
6 fulles de gelatina neutra
El suc de una taronja
1 raig de vi dolç ( moscatell, xères, mistela....)
Maduixes
Gelatina sabor de maduixa

Preparació
Reservar una mica de nata abans de montar la resta ( un vas amb uns dos dits )

Posar les fulles de gelatina en remull dins d´un plat amb aigua freda durant uns 5 minuts mínim )

Batre la nata amb el sucre fins que comenci a agafar cos .

Escalfar un instant els dos dits de nata que tenim reservada i afegir les fulles de gelatina que tenim en remull, remenar fins que ens queden desfetes dins de la nata, deixar refredar una mica sense deixar de remenar i tot seguit o afegirem a la nata que tenim a mig muntar, batre tot junt fins que ens quedi una nata espesa, reservar a la nevera.

Dins d´un plat de sopa i posarem el suc de la taronja i el moscatell, anirem sucan els melindros d´un en un,( doncs han de quedar només una mica molls, no massa tous ), i els col.locarem en una safata amb laterals alts

1.- Posarem una capa de melindros remullats 
2.- Una capa de nata muntada   
3.- Una capa de maduixes laminades  
4.- Posarem una l´altre capa de melindros remullats   
5.- Altre capa de nata  
6.- Altre de maduixes......

Així anirem fen totes les capes que ens vingui de gust, per acabar una darrera capa de nata que deixarem anivellada, posar a sobre les maduixes tallades per la meitat, taparem la safata amb film de cuina i posarem a la nevera un mínim de 3 o 4 hores.

Preparar a part la gelatina de maduixa i deixar a la nevera fins el moment de servir el pastís, que tallarem a trossos i posarem per sobre de manera desordenada.

Fàcil, deliciós, elegant....

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna







31 comentaris:

  1. el pastel se ve delicioso, pero ahora no entendí los ingredientes están en catalán y no lo entiendo. en otras ocasiones si lo he podido traducir con el traductor pero ahora no me dejó.
    Besos.

    ResponElimina
  2. que peligro tiene esa tarta para las golos@s...
    y que bona pinta ¡¡¡

    ResponElimina
  3. Una delícia de pastís, m'agrada el toc de la gelatina de maduixes.
    Petonets

    ResponElimina
  4. Le printemps approche avec les desserts à base de fraises, miammmmmm

    manue

    ResponElimina
  5. Molt bona combinació... melindros, nata, maduixa!! Petonets

    ResponElimina
  6. Que pinta tiene la tarta, me encanta.

    Un beso.

    ResponElimina
  7. ¡¡Menudos postres!! Qué ricura, este te ha quedado espectacular, la mona de pascua un estupendo trabajo, el tiramisú......¿Cuando me invitas a merendar?
    Besos y buena semana santa.

    ResponElimina
  8. Una tarta deliciosa, sin duda. El aspecto es de pasar el dedo, jeje.
    Gracias por tus cariñosos comentarios en mi blog y sobre todo por el esfuerzo de hacerlo en gallego, es un detallazo, pero los traductores (sobre todo el de google) traducen fatal y resulta una mezcla de gallego y portugués con fallos, incluso, sintácticos, y acaba por no entenderse demasiado bien el mensaje final. Aún así la intención es buena, gracias.
    Biquiños

    ResponElimina
  9. susaneta, en lo golós que sóc, menut pastís e maduxes tas espolsat......salutaçións paco

    ResponElimina
  10. HOLA CHUS, GUAPA TU
    YO AHORA SI HE PODIDO ABIERLO, SEGURAMENTE SERIA AVERIA TEMPORAL...DE TODAS MANERAS AQUI TIENES LA RECETA, ESPERO QUE SE GUSTE,

    INGREDIENTES

    MELINDROS
    500 GRAMOS DE NATA PARA MONTAR
    100 GRAMOS DE AZÚCAR
    6 HOJAS DE GELATINA NEUTRA
    EL ZUMO DE UNA NARANJA
    1 CHORRO DE VINO DULCE (MOSCATEL, Jerez, MISTELA ...)
    FRESAS
    GELATINA SABOR DE FRESA

    - RESERVAR UN POCO DE NATA (COMO UNOS DOS DEDOS)

    - PONER LAS HOJAS DE GELATINA en remojo EN UN PLATO CON AGUA MÍNIMO 5 MINUTOS.

    - MIENTRAS BATIR AZÚCAR + NATA HASTA QUE EMPIECE A TOMAR CUERPO.

    - CALENTAR UN INSTANTE LOS DOS DEDOS DE NATA EN EL MICROONDAS Y AÑADIR A ELLO, LAS HOJAS DE GELATINA VEN escurrida, removiendo hasta que NOS QUEDAN DESECHAS DENTRO DE LA NATA, DEJAR enfriar un poco sin dejar de remover Y TODO SEGUIDO AÑADIR A LA NATA QUE TENEMOS SEMI MONTADA, BATIR UN POCO MÁS HASTA QUE VUELVA A TOMAR TEXTURA DE crema espesa, Y RESERVAR.

    - EN UN PLATO DE SOPA Y PONDREMOS EL ZUMO DE NARANJA Y EL MOSCATEL, IREMOS PASANDO POR EL PLATO LOS MELINDROS de uno en uno, (PUES HAN DE QUEDAR UN POCO MOJADOS, PERO NO EMPAPADOS) y los PONDREMOS EN EL RECIPIENTE QUE HEMOS ELEGIDO PARA ESTE PASTEL ..

    1 .- Una capa de MELINDROS remojados
    2 .- UNA CAPA de nata montada
    3 .- UNA CAPA DE FRESAS LAMINADAS
    4 .- PONDREMOS OTRO CAPA DE MELINDROS remojados
    5 .- OTRA CAPA DE NATA
    6 .- Y OTRA VEZ FRESAS

    Y ASÍ HACIENDO TODAS LAS CAPAS QUE NOS VENGAN DE GUSTO, LA ÚLTIMA CAPA SERÁ DE NATA, con una espátula La ALISAREMOS, Y COLOCAREMOS POR ENCIMA FRESAS CORTADAS POR LA MITAD, TAPAR CON UN FILM DE COCINA, y PONER PASTEL A LA NEVERA, MÍNIMO 5 HORAS.

    PREPARAR A PARTE UNA GELATINA DE FRESA Y DEJAR EN EL FRIGORIFICO HASTA EL MOMENTO DE SERVIR EL PASTEL.

    AL MOMENTO DE SERVIR DECORAR CON TROZOS DE GELATINA DE FRESA PUESTOS de manera desordenada POR ENCIMA.

    FÁCIL, DELICIOSA, ELEGANTE

    BUEN PROVECHO
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    VERDADERAMENT ESTÀ MOLT BO, ES SUAU, MELÒS,...HUM....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA CALDEBARCOS, GUAPA TU

    SEGURO QUE TE REISTE MUCHO, JE,JE, ..PERO ES UNA MANERA DE PRACTICAR IDIOMAS, Y A MI ME GUSTA ESTO,...
    LA TARTA COMO BIEN DICES, ESTÁ DELICIOSA, Y ESTAN FACIL DE HACER, ..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. Hola Susanna, veig que aquest diumenge hem tingut la mateixa idea jejeje.
    Aquesta teva també té una pinta deliciosa !!!

    Petons
    Marga

    ResponElimina
  14. HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTEN LAS RECETAS, SON FACILES, SABROSAS, SANAS, Y LO MÁS IMPORTANTE HECHAS CON TODO MI CARIÑO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. HOLA MARGA, GUAPA TU

    LA VAIG FER PER DISSABTE A LA NIT, VAREM TENIR UN SOPAR FAMILIAR, I VÁ SER UN EXIT,..ES QUE NATA I LES MADUIXES CASEN MOLT BO,...I A MI PARTICULARMENT LES MADUIXES EM TORNEN BOIXA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. HOLA M.NIEVES, GUAPA TU

    DELICIOSA Y SENCILLA, POR MENOS REPOSTERA QUE UNA SEA, SEGURA QUE TRIUNFA...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. HOLA MARIA, GUAPA TU
    NO SAPS PAS LO BONA QU ´ESTAVA....HUMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA MANUE ,GUAPA TU

    MERCI de votre visite,
    PRINTEMPS aux fraises, melon d'eau APRÈS, le cantaloup, PEACHES ,... mais délicieux ....
    VIVA L ´´ETÈ

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. HOLA CARMEN, GUAPA TU
    LA VERITAT ES QUE TOT PLEGAT ESTAVA LA MAR DE BO,...QUIN GUST
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. Susanna, molt bona! me la apunto!

    ResponElimina
  21. HOLA ELENA, GUAPA TU

    SEGUR QUE T´AGRADARÀ, TANT DE FER-LA, DONCS NO DONA CAP FEINADA..COM DE SABOR , QUEDA MOLT BONA
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  22. HOLA LA MAMI, GUAPA TU

    ESTÁ MUY RICA, Y NO ES EMPALAGOSA, PUES A MI ME GUSTA EL DULCE CON PRUDENCIA, Y NO LE PONGO DEMASIADO AZUCAR...ESTÁVA 10...
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. Quin pastís més deliciós t' ha sortit Susanna, ara mateix agafaría un troç i m'el menjaría.
    Petons.

    ResponElimina
  24. Hola Susanna... que rica tarta, con lo que me gustan las frutillas, se ve mas que deliciosa.
    Toda una tentación... gracias por traducirla al castellano. Besitos

    ResponElimina
  25. Se ve realmente deliciosa Susanna. Me la anoto para sorprender preciosa. Un besazo.

    ResponElimina
  26. HOLA NATI, GUAPA TU
    ESTAVA....PORQUÈ YA NO QUEDA NADA, DE NADA, RIQUISIMA, DULCE PERO NO EMPALAGOSA, SUAVE EN LA BOCA, ...HUM...CUANDO ME ACUERDO...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  27. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    GRACIAS POR ESTAR AQUI,...EL BLOG TIENE TRADUCTOR PERO EL OTRO DIA ME COMENTÓ CHUS QUE PARECE SER QUE NO FUNCIONAVA BIEN, Y POR ESTO SE LO TRADUCÍ, PERO NO HAY NINGÚN PROBLEMA ( EL TRADUCTOR ESTA DONDE LA PLUMA Y EL TINTERO )..

    CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA, SOLO TE DIGO QUE TE ANIMES A ELABORARLA Y VERÁS QUE EXITO...
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  28. HOLA ANNA, GUAPA TU
    DONSC NENA, PER LA CATAGORIA QUE TÉ, DE BO, GUSTÒS, VISTÒS, DELICIÒS, I TOT AL QUE ACAVI AMB "OS"..NO COSTA RES DE FER...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  29. HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU

    SI, ESCALFO NOMÉS 2 DITS JUNT PER DESFER LA GELATINA, I ABANS DE AFAGIR-LA A LA RESTE DE NATA DEIXO QUE REFREDI, I NO PASSA RES.

    PER MONTAR NATA,
    1.- QUE SIGUI D´UN 35 % MINIM DE GRASA.
    2.- QU´EL RECIPIENT QUE TINGUIS QUE MONTAR-LA ESTIGUI MOLT FRED I LA NATA TAMBÉ
    3.- QU ´EL SUCRE QUE LI POSSIS, ( SI ES QUE NI POSES, SIGUI "SUCRE GLAS ESPECIAL REPOSTERIA " DONCS PORTA ALMIDÓ, I AIXÓ T´AJUDARÀ A QUE TE MONTI MILLOR.

    TU PROVA, SEGUR QUÉ T QUEDARÀ UNA NATA DE "CINE"
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  30. HOLA MARIA LUISA

    ES UN PASTEL MUY RICO Y FRESCO PARA VERANO,....TAMBIEN INVIERNO, JE,JE

    GRÀCIES, CIAO, MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...