Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 19 de juliol de 2010

CUIXETES DE POLLASTRE ARREBOSSADES



INGREDIENTS
CUIXETES DE POLLASTRE
SAL
PEBRE
1 OU BATUT
PA RATLLAT 
ESPÈCIES PER CARN 
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR

PER ACOMPANYAR :
ARRÒS BULLIT
OLIVES FARCIDES
SALSA BARBACOA

AGAFAR LES CUIXETES DE POLLASTRE , TREURE LA PELL I TALLAR LA CARN DE LA BASE DEL OS ESTIRAR LA CARN CAP AMUNT DE FORMA QUE ENS QUEDI EL OS PELAT I LA CARN TOTA A DALT EN FORMA DE BOLETA, CONDIMENTAR AL GUST AMB LA SAL , PEBRE I LES ESPÈCIES.

PASSAR PEL OU BATUT I PER EL CRUIXENT DE PA, FREGIR EN OLI CALENT A TEMPERATURA MITJA, DONCS SI EL POSEM MOLT CALENT ENS QUEDARAN MASSA TORRADES PER FORA I CRUES PER DINS ) , RETIRAR DEL FOC QUAN ESTIGUIN DAURADES I ESCÓRRER SOBRE UNA REIXETA.

GUARNIR EL PLAT AMB ARRÒS BULLIT, LES OLIVES I UNA MICA DE SALSA BARBACOA.

BON PROFIT

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

dimarts, 13 de juliol de 2010

Coca de pinyons super ràpida


Ingredients
1 Lamina de pasta de full
1 ou batut
Sucre blanc o roig
Pinyons


Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Estirar la pasta de full sobre una safata de forn amb el mateix paper vegetal que ja porta, sense punxar.la pintarem amb ou batut deixar una vora d´un 1 cm sense pintar ( això farà que de tot voltant pugi la massa)
escampar el pinyons i el sucre per sobre ( quantitats al vostre gust ).

Fornejar uns 25/30 minuts, dependrà del forn, refredar sobre una reixeta.

Bon profit.

 Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

OBSEQUIS DE BLOGS AMICS,

LA MEVA ESTIMADA ANNA DE BADALONA

http://cocinabetulo.blogspot.com


este es el conjuro:

Ojos de sapo, patas de rana, que tengas suerte toda la semana!
¡Alas de murciélago, cola de lombriz, que hoy y siempre seas muy feliz!
¡Muelas de hipopótamo, cuernos de dragón, que nunca nadie hiera tu corazón!
¡Dientes de culebra, huesos de chucho, NUNCA olvides que te quiero mucho!
¡Uñas de gato, plumas de gallina, Dios te libre de la gripe porcina!


CONJURO:
Escobita, escobita, que cada año me ponga más bonita.
Sapo, sapito, que este año me vaya mejorcito.
Caldero, calderito, que me abunde el dinerito.


Yo se lo concedo a una amiga Susanna del blog
EN ROC A LA CUINA, ella ya sabrá porque

MOLTES GRÀCIES I MIL PETONETS

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

dimecres, 7 de juliol de 2010

ALETES DE POLLASTRE A LES ESPÈCIES



INGREDIENTS
ALETES DE POLLASTRE
SAL
PEBRE
OLI DE OLIVA
VINAGRE DE VI
ESPÈCIES ARIOSTO PER CARNS
(sal, romaní, all, sàlvia, ginebre, llorer,
orenga, farigola, marduix, alfàbrega)

OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR



POSAR LES ALETES DE POLLASTRE A MACERAR AMB LES ESPÈCIES, SAL, PEBRE, UN RAIG DE OLI DE OLIVA I UN RAIG DE VINAGRE DE VI,GUARDAR A LA NEVERA MÍNIM UNA HORA.



FREGIR AMB OLI DE GIRA-SOL , I SERVIR CALENTES.



BON PROFIT













AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

divendres, 2 de juliol de 2010

CIGRONS AMB CARXOFES, SÍPIA I GAMBES....DE BLANES


INGREDIENTS
1 POT DE CIGRONS
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA
1 PEBROT VERMELL
1 ALLS AMB PELL
SAL
PEBRE
1 RAIG DE VERMUT BLANC SEC MARCA MARTINI
CARXOFES ( PODER SER EN CONSERVA,..SI ES DE CASA MILLOR )
OLI DE OLIVA
GAMBES
SÍPIA

PASSAR ELS CIGRONS PER SOTA LA AIXETA, ESCÓRRER I RESERVAR.

SOFREGIR UNA MICA LES GAMBES, TREURE ELS CAPS QUE DEIXAREM A LA PAELLA I RESERVAR ELS COSSOS.

EN EL MATEIX OLI SOFREGIR LA SÍPIA I AMB UNA CULLERA DE FUSTA AIXAFAR ELS CAPS DE LES GAMBES PERQUÈ DEIXIN TOT EL SEU SABOR I COLOR EN EL OLI, RETIRAR LA SÈPIA QUAN AGAFI COLOR I RESERVAR.


COLAR EL OLI PER RETIRAR LES RESTES DELS CAPS DE LES GAMBES QUE ENS I PODIN QUEDAR, NI AFEGIREM UNA MICA DE NOU SI FA FALTA I SOFREGIREM LA CEBA + ALLS AMB PELL + PEBROT + CARXOFES, CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE, QUAN COMENCI A DAURAR I POSAREM EL POT DE TOMÀQUET FREGIT, EL RAIG DE VERMUT , ELS CIGRONS I LA SÍPIA, REMENAR I DEIXAR REDUIR UNS 10 MINUTS A FOC MIG, PERQUÈ S´AJUNTIN TOTS ELS SABORS.....AL ÚLTIM MOMENT I POSAREM LES CUES DE GAMBES QUE TENIM RESERVADES....

I A TAULA ......BON PROFIT

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Magdalenes de iogurt grec



Ingredients per unes 15 peces
( La mesura per la recepta serà l´envàs del iogurt )
1 iogurt grec de qualitat
3 de farina fluixa
1 1/2 de sucre
1/2 d´oli suau
3 ous
la pell d´una llimona ratllada
1 pessic de sal
1 culleradeta de llevat sec tipus " Royal "

 Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Tamisar la farina amb el llevat i reservar.

 Batre el ous, sucre, sal, oli, iogurt, pell de llimona tot junt, afegir la farina.

Omplir les càpsules de paper a 3/4 part i formanejar per espai de uns 20/25 minuts, dependrà de la mida i del forn.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog,  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna 


Magdalenes de xocolate, avellanes i cireres



Ingredients per unes 15 peces
( La mesura per la recepta serà l´envàs del iogurt )
1 iogurt grec de qualitat
3 de farina fluixa
1/2 d´oli d´oliva suau o gira-sol
1 1/2 de sucre
3 ous
Cireres madures sense l´os, tallades a trossos
1 pessic de sal
1 culleradeta de llevat sec tipus " Royal "
Pastilles de xocolate amb avellanes ( les tallarem a trossos amb un ganivet  )
1 cullerada de cacau pur tipus " Valor "

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Tamisar la farina amb el llevat, el cacau i reservar.

Batre el ous, sucre, sal, oli, iogurt, pell de llimona tot junt, afegir la farina i la xocolata a trossos.

Posarem unes porcions de cirera dins de cada càpsula de paper, cobrir amb la massa fins 3 /4 parts del total, si es vol es pot espolsar amb sucre per sobre  i fornejar per espai de uns 20/25 minuts, dependrà de la mida i del forn.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog,  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna 




dijous, 1 de juliol de 2010

Hamburgueses vegetals

Ingredients
Patates pelades
Blat de moro
Pastanaga
Pebrot vermell
Pebrot verd
Ceba
Carbassó
Sal
Pebre
Farina de blat o d´espelta
Oli d´oliva

Preparació
Tallarem tota les verdures a juliana ( no rentar les patates pelades, doncs perdrien el midó ), les posarem en un bol, afegir una cullerada de farina, condimentar amb sal i pebre al gust, barrejar i formar boles de la mida en ens vingui de gust, aixafar.les i coure a la paella ben calenta lleugerament untada d´oli d´oliva o a la planxa.

Servir calentes.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al bloc   http://enrocalacuina.blogspot.com/ desitjo que t´agradi 
Petonets , Susanna  

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...