Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 30 de setembre de 2011

Aperitius ràpids
















Ingredients
Pa tipus baguette
Embotits variats tallats molt fins
Oli d ´oliva
Olives farcides
Escuradents

Preparació
Com sempre feina fàcil i amb l´exit  assegurat, ideal per un aperitiu, un sopar informal,....

Tallar les baguettes a rodanxes molt primes, sucar amb un raig de oli d´ oliva, a sobre de cada llesca i posarem una mica d´embotit  i una oliva farcida clavada amb un escuradents.

Bon profit


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Amanida amb pernil

















INGREDIENTS
Tomàquets madurs , nets de pell i tallats a rodanxes
Pernil salat tallat molt fi
Formatge madur
Ceba dolça tallada a " juliana"
Un cor d´apit tallat a petits trossos
Bitxos verds
Sal
Oli d´ oliva

PREPARACIÓ
Tant senzill con deliciosa, em de guarnir una safata amb tots aquests ingredients, això si, amb molt de carinyo, salar al gust i regar amb un bon oli d´ oliva.

 Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...