TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dissabte, 28 d’abril del 2012

Aletes de pollastre rostides amb saltat de ceba, bolets i pebrot verd


Ingredients
Ales de pollastre
Ceba
Assortits de bolets
Pebrot verd
Alls amb la pell
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un raig de vi ranci

Preparació
Posar una paella al foc amb una mica d´oli d´oliva, mentre condimentar les ales de pollastre amb sal i pebre, quan l´oli estigui calent, daurar la carn per les dues cares a foc viu, baixar l ´escalfor i deixar que es cuinin, quan portin una bona estona regar amb un raig de vi ranci.

A part en una altre paella saltarem la ceba tallada, el pebrot a tires, els grans all amb la pell  i els bolets, quan el pollastre hagi quasi reduir el suc  i afegirem el saltat, remenar i deixar uns 10 minuts perquè els sabors s´uneixin, servir calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

6 comentaris:

  1. Estas alitas de pollo están magnificamente acompañadas, un plato muy completo, besos

    ResponElimina
  2. Un plat molt saborós per degustar amb els dits!

    ResponElimina
  3. Qué bones les aletes, per llepar-se els dits i molt ben acompanyades.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Molt bones i amb el vi ranci més.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. unes aletes semblants ens hem menjat avui per dinar!!! Que bones ;-)

    PTNTS
    Dolaça

    ResponElimina
  6. Venint avui cap a cas anava pensant amb ales de pollastre rostides, i ara vaig i hem trobo aquesta deliciosa recepta, gracies.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...