Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 28 d’abril de 2012

Aletes de pollastre rostides amb saltat de ceba, bolets i pebrot verd


Ingredients
Ales de pollastre
Ceba
Assortits de bolets
Pebrot verd
Alls amb la pell
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un raig de vi ranci

Preparació
Posar una paella al foc amb una mica d´oli d´oliva, mentre condimentar les ales de pollastre amb sal i pebre, quan l´oli estigui calent, daurar la carn per les dues cares a foc viu, baixar l ´escalfor i deixar que es cuinin, quan portin una bona estona regar amb un raig de vi ranci.

A part en una altre paella saltarem la ceba tallada, el pebrot a tires, els grans all amb la pell  i els bolets, quan el pollastre hagi quasi reduir el suc  i afegirem el saltat, remenar i deixar uns 10 minuts perquè els sabors s´uneixin, servir calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...