Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 14 d’abril de 2012

Arròs amb galeres i all i oli




Ingredients
500 grams d´arròs
Musclos
Cloïsses
Sípia o calamar
Galeres
Gambes
Pebrot vermell
Un pot de tomàquet fregit
Sal/pebre
Ceba /alls
Oli d´oliva
Un raig de vermut blanc sec
Aigua o brou de peix ( al gust)
All i oli


Preparació
Obrir els musclos al vapor i reservar.

Posar les cloïsses amb aigua salada perquè treguin la sorra que normalment porten dins i reservar

Sofregir amb oli d´oliva tot els ingredients restants,( jo o faig tot per separat )  al final afegim el tomàquet i el raig de vermut, remenar una estona, condimentar amb la sal i el pebre i deixar reduir una mica.

Per últim afegir l ´arròs i el brou o aigua calenta, bullir uns 15/20 minuts dependrà del tipus d´arròs , al final posarem les cloïsses, els musclos, i a la taula.

Acompanyar d´un bon all i oli

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

22 comentaris:

  1. Apa Susanna!! quina bona pinta que té aquest arrosset, amb el que ens agrada a nosaltres!! Hem de comprar galeres i fer un platet com el teu!
    Ens alegra molt tornar-te a veure pel 15, moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Ummmmmmmm.... que rico platito te ha quedado de 10!!
    Besitos!!

    ResponElimina
  3. Arroz con mariscos es lo más rico me encanta luce muy tentador ,abrazos y abrazos.

    ResponElimina
  4. Les galeres fan un arròs molt gustós! Per mi, sense l'allioli però, je je je... ;)

    ResponElimina
  5. Un arròs ... boníssim! de diumenge!!! No puc veure les fotos, no se si és un problema meu. Petons

    ResponElimina
  6. No fa gaire vaig tastar un arròs fet només amb galeres i era bonissim, un gust espectacular. Enhorabona per la recepta!

    Joan

    ResponElimina
  7. Les galeres donen un suc molt bó a l'arròs. A mi m'hi agrada posar-m'hi allioli perquè barrejat amb el suc de peix queda boníssim l'arròs!! :-)

    Petonets

    ResponElimina
  8. Un arròs molt bo, tots els ingredients lliguen molt bé, m'ha sorprès el vermut ha de quedar molt bé.
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Hola Susanna! vaya pinta tiene el arroz, aunque yo cambiaría las galeras por otro marisco, pues no me gusta mucho. Aún así tiene un aspecto fantástico!
    Un beso!

    ResponElimina
  10. BON DIA!
    Coincidim amb l'arros, uinat diferent pero.......
    amb galeres.

    ResponElimina
  11. Les galeres estan triunfant en aquest repte amb arrós... que bones, i quin gustet més bo deixan anar a l´arrós.!! A gaudir!!! petons i bon diumenge.

    ResponElimina
  12. Me gustan muchísimo las galeras, por lo tanto el arroz también y con todos los demás ingredientes que has puesto, es un lujo.

    Petonets

    ResponElimina
  13. Hola Susanna, que arroz más rico.
    Me vendria a tomar un platito con mucho gusto.
    Besitos

    ResponElimina
  14. Vaya galeras, el arroz exquisito, pero yo es que aquí en Murcia las galeras las veo poco o nada.
    Y me encantan el sabor que tienen.
    Besets

    ResponElimina
  15. M' has rematat perquè amb all i oli no l´he provat mai sempre hi poso a la fideuà. Deu quedar molt gustós amb el vermut.

    ResponElimina
  16. Un arròs gustosissim!!! les galeres hi donen un gust especial! m'agrada molt!

    ResponElimina
  17. Mi apunto !!!!quan es el próxim ???? ufff !!!!!quina pinta !!!!

    ResponElimina
  18. Con lo que me gusta el arroz, me has conquistado con éste tan exquisito!!!!
    un besazoooooooo

    ResponElimina
  19. Les galeres donen un gust boníssim a l'arros, te una pinta que nyam nyam, m'encanta l'arros.

    ResponElimina
  20. Buffs!!! amb el gustet que hi donen les galeres!!1 Ha de ser deliciós però jo l'alli oli no.... jejeje..
    Ptns

    ResponElimina
  21. Quin un gust més bo que ha de tenir aquest arròs ... Ha de ser un veritable vici, a més amb el que m'agrada a mi l'arròs. MMMMMM
    Un petó maca!

    ResponElimina
  22. Aquests arrossos mariners m'agraden molt i les galeres quan les trobo les compro donen molt bon sabor, tant al arròs com al brou de peix.
    Petons.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...