Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 14 d’abril de 2012

Arròs amb galeres i all i oli




Ingredients
500 grams d´arròs
Musclos
Cloïsses
Sípia o calamar
Galeres
Gambes
Pebrot vermell
Un pot de tomàquet fregit
Sal/pebre
Ceba /alls
Oli d´oliva
Un raig de vermut blanc sec
Aigua o brou de peix ( al gust)
All i oli


Preparació
Obrir els musclos al vapor i reservar.

Posar les cloïsses amb aigua salada perquè treguin la sorra que normalment porten dins i reservar

Sofregir amb oli d´oliva tot els ingredients restants,( jo o faig tot per separat )  al final afegim el tomàquet i el raig de vermut, remenar una estona, condimentar amb la sal i el pebre i deixar reduir una mica.

Per últim afegir l ´arròs i el brou o aigua calenta, bullir uns 15/20 minuts dependrà del tipus d´arròs , al final posarem les cloïsses, els musclos, i a la taula.

Acompanyar d´un bon all i oli

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...