Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 18 de febrer de 2013

Voulavents de gambes i xampinyons



Els voulavents son coneguts mundialment, fer-los a casa és super senzill, necessitem tenir al rebost un paquet d'aquests meravellosos elements que ja vénen preparats ( que jo recomano  de tenir sempre ), només els hem d'omplir, preparem un entrant de luxe en un tres i no res, a taula quedarán contents i només hem estat una petita estona per fer-los, son ideals per qualsevol visita inesperada, àpat improvisat,....

Ingredients
Voulavents 
Gambes pelades
Xampinyons tallats en lamines
Sal
Pebre
Vermut blanc sec
Oli d´oliva o mantega
Tomàquet fregit
Nata liquida per cuinar

Preparació
Saltar el xampinyons amb oli, sal i pebre.

Mentre en una altre paella farem el mateix amb les gambes, quan els xampinyons estiguin a punt els barreixem amb les gambes, abocar un raig de vermut deixar reduïr, afegir el tomàquet fregit i nata liquida, remenar i reduïr una mica.

Pinta els voulavents amb mantega fossa o oli d´oliva, farcir i posar al forn que ja tindrem calent a 180 graus uns minuts.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...