diumenge, 28 d’abril del 2013

Saltat de bolets, alls tendres i espàrrecs verds


Ingredients
Bolets ( si son frescos millor )
Alls tendres
Espàrrecs verds ( si son frescos millor )
Oli d´oliva
Sal
Pebre

Preparació
Tallarem tots els vegetals més o menys a la mateixa mida, i els saltarem amb oli d´oliva calent, condimentar amb sal i pebre al gust,...i a gaudir-ne

Ràpid de preparar, sa i plé de vitamines.....hummm

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

6 comentaris:

  1. Qué sano y qué bueno. Aunque no suele entrar en mis planes hacerlo todo del mismo tamaño, siempre acabo haciéndolos desiguales. Un besote.

    ResponElimina
  2. Me gusto mucho, en salteado, en revuelto y el otro día algo parecido le puse a un plato de pasta.
    Bss

    ResponElimina
  3. Un saltat molt primaveral, a veure si el sol solet s'anima a treure el cap.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Es un menjar habitual a casa, deliciós.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna