diumenge, 28 d’abril del 2013
Saltat de bolets, alls tendres i espàrrecs verds
Ingredients
Bolets ( si son frescos millor )
Alls tendres
Espàrrecs verds ( si son frescos millor )
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Preparació
Tallarem tots els vegetals més o menys a la mateixa mida, i els saltarem amb oli d´oliva calent, condimentar amb sal i pebre al gust,...i a gaudir-ne
Ràpid de preparar, sa i plé de vitamines.....hummm
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Un salteado muy rico. Besos.
ResponEliminaQué sano y qué bueno. Aunque no suele entrar en mis planes hacerlo todo del mismo tamaño, siempre acabo haciéndolos desiguales. Un besote.
ResponEliminaMe gusto mucho, en salteado, en revuelto y el otro día algo parecido le puse a un plato de pasta.
ResponEliminaBss
ohhh!, com m'agraden els saltats.
ResponEliminaUn saltat molt primaveral, a veure si el sol solet s'anima a treure el cap.
ResponEliminaPetons.
Es un menjar habitual a casa, deliciós.
ResponElimina