Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 15 de setembre de 2013

Com preparar uns canalons ràpidament


Canalons !!  Sona a festa grossa veritat ?

A qui no li vénen de gust uns deliciosos canalons calentets i daurats ..... per descomptat que són un plat estrella en celebracions importants com aniversaris, Festa Major , Nadal....


Sovint pensar en posar-te a enrotllar canelons ens pot semblar un treball esgotador, doncs bé ,sense embrutar massa, només el just, aquesta és la meva proposta............ i funciona.

Posar en el marbre de la cuina un drap de fil, i a  sobre anirem col · locant les plaques de canalons que ja les tindrem bullides o hidratades (depènt del tipus de massa escollida) hem de tenir precaució de que les plaques quedin juntes, no sobreposades, desprès posarem el farciment en una màniga pastissera amb un broquet ample, si no tallar a la mida que ens interessi el gruix dels canalons, i és tan fàcil com fer unes tires tipus xurro al centre de cada tirada de pasta,  amb l'ajuda d'un ganivet anirem marcant amb compte la separació entre dues plaques,   enrotllar i ja tenim uns canalons perfectes i ràpids de muntar.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...