TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

diumenge, 22 de març del 2015

Coca ensucrada de pinyons




Ingredients
4 ous
1 iogurt natural
2 mides del vas del iogurt de sucre ( una la posarem dins i l´altre per la cobertura)
3 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria
1 mida  del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol o de mantega fosa)1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal
1 cullerada de vainilla liquida ( opcional )
1 Mica de cremor tartàr ( opcional ) - la punta d´una cullerada de postres -
1 Pessic de sal
Pinyons
Una mica de licor d´anis
Preparació
Tamissar la farina amb  el llevat i reservar.

Agafarem una mida del vas del iogurt ple de sucre i el barrejarem amb el licor d´anís, ens te que quedar espès, reservar.

Batre les clares d´ous + un pessic de sal + cremor tartàr i reservar quan estigui a punt de neu.

Batre els rovells +  1 vas de sucre fins que ens quedi com una pomada, afegir poc a poc l´oli  , la cullerada de vainilla liquida, desprès el iogurt , la farina i les clares que tenim reservades a punt de neu sense batre, donarem unes voltes suaus fins que quedi tota incorporada.

* Millor si es fa a tandes 1/2 farina, 1/2 clares, 1/2 farina i finalment la resta de les clares.

Posar la massa en un motlle que ja tindrem untat amb mantega i enfarinat , ensucrarem tota la coca per sobre amb la barreja de sucre i anís que tenim reservada, cobrir amb els pinyons.Fornejar a 180 graus uns 30/35 minuts ( dependrà del vostre forn i de la mida del motlle escollit ) , deixar refredar sobre una reixeta, ideal a totes hores

Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...