TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 3 de març del 2015

Llom de porc arrebossat


Una senzilla i deliciosa recepta...... ja se que per a molts de nosaltres és molt simple, però hem de pensar que hi ha molta joventut que comença els seus primers passos a la cuina, ... doncs aquesta va per a ells

Ingredients
Llom de porc tallat fi
Farina
Sal
Pebre
Ou
Pa ratllat
Oli d´oliva

Preparació
En primer lloc condimentar la carn amb sal i pebre al gust,  passarem els filets de llom per farina seca i sacsejarem l'excés que puguin tenir, seguidament els passarem per l'ou batut i després arrebossarem pel pa ratllat.


Fregir en abundant oli calent, escórrer sobre una reixeta o paper de cuina i a  gaudir, es pot acompanyar de patates, verdures, amanida.....

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 comentari:

  1. Gracies per l'informaciò, feia molt de temps que no havia fet llom arrebossat i volia consultar-ho per no equivocarme. fins aviat

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...