Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 31 d’octubre de 2016

1 de Novembre del 2016 - FESTA DE TOTS SANTS


Festa de Tots Sants, com cada any ens reunim tota la Família al voltant de la taula per assaborir un bon sopar que sempre acaba amb panellets, castanyes, cava, moscatell, ratafia....tal i com mana la tradició.

Alguns components ja ens han deixat, altres nous s'han unit a la festa, encara que ningú comenti res dels que falten, el seu record esta present en el nostre cor


Bona Festa a tothom !!


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dijous, 20 d’octubre de 2016

Pastís de "bossa" amb fruita fresca

Des de que em van donar la recepta a casa ho hem repetit moltes vegades, igual té un altre nom, però per a nosaltres és aquest.

Ingredients
 

Una lamina de pasta de full rodona 
Sucre 
Un ou batut
Fruita fresca, en aquest cas peres i maduixes 
Un motlle rodó d'un diamentro més petit que la lamina. 
OPCIONAL: Canela o vainilla

Preparació


Escalfar el forn a 200 graus

Col · locar la làmina de pasta de full en el motlle sense treure el paper vegetal que ja porta de compra, aixecant els laterals provisionalment, al centre posarem la fruita fresca escollida, que prèviament haurem pelat i tallat a porcions, així com unes cullerades de sucre, ( al gust) aquest farà que la fruita desprengui els seus sucs, afegir si es desitja canyella o vainilla.

Seguidament inclinarem cap a l'interior les vores de pasta de full, que faran de barrera perquè no s'escapin els sucs de les fruites.

Pintar amb ou batut, i enfornar per espai d'uns 25/30  minuts, dependrà de la mida del pastís i del vostre forn, fins que la pasta de full estigui daurada i que hi hagi consum gairebé íntegrament el suc de les fruites.


Desemmotlleu i refredar sobre una reixeta

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimecres, 19 d’octubre de 2016

19 d´Octubre, Dia Mundial contra el càncer de mama



19 D´Octubre 2011 , DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA 


En memòria de familiars i amics, que varen perdre la seva batalla contra el càncer i per tots els que segueixen lluitant per guanyar-la. Tant de bo es trobi remei ben aviat.





Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimarts, 11 d’octubre de 2016

Rodanxes de pasta de full i salsitxes de frankurt


 
La proposta d'avui, és ràpida, deliciosa i volarà just en posar a taula 
Ingredient
Una lamina de pasta de full de forma rectangular
Salsitxes tipus Franfurt
Un ou batut per a pintar
 
Preparació 
Estendre la làmina de pasta de full i embolicarem amb ella a les salsitxes senceres, després les tallarem a rodanxes que pintarem amb ou batut i posarem al forn que tindrem a 200 graus, per espai d'uns 15 minuts, dependrà de la mida i forn.

Ideals per uns entrants, aperitiu, per picar ...

A disfrutar i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dilluns, 10 d’octubre de 2016

Tortell de pasta de full i llet condensada



Ingredients
Dues tires llarges de pasta de full de la mateixa mida, amb una amplada d ´uns 10 cm
Llet condensada....( també es pot fer de Nutella, melmelada, crema....)
Per decorar sèsam, ametlla laminada...( al gust )
Ou batut per pintar el tortell

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
 

Sobre una de les dues tires de pasta de full i posarem llet condensada a cullerades deixan un marge pels costats d´uns dos centimetres sense cobrir.

Posar l altre tira de pasta de full que tenim reservada per sobre, ara amb precaució les anirem cargolan sobre si mateixes, formar un cercle i tancar.

Pintar amb ou batut, espolsar amb sèsam i fornejar unos 20/30 minuts, dependrà de la mida del tortell i del vostre forn.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...