Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 16 de febrer de 2017

Amanida tèbia de mongetes, pebrots i ous durs


Ingredients
Mongetes que ja podem tenir cuites amb antelació ( escalfar uns minuts al microones )
Pebrots vermell escalivat
Pebrot verd fregit
Ous durs
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Opcional :  Vinagre de Xères

Preparació
Tan fàcil com col·locar amb amor tots els ingredients en una safata, condimentar al gust amb sal, pebre, oli d'oliva i si es desitja unes gotetes de vinagre

Bon profit 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

2017 Carnestoltes al Mercat del dissabte de Santa Susanna



Que vindrás ?..........de pas pots fer la compra en el nostre petit Mercat dels dissabtes....T ´esperem...



Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dijous, 9 de febrer de 2017

Pastissets salats de pasta de full, sobrassada i pipes


Ingredients

Pasta de full
Piles de gira-sol pelades i crues
Ou batut
Sobrassada ( si es de Mallorca....millor )
 
Preparació
Tallar la pasta de full a tires llarges d´un 7 cm d ´ample, farcir de sobrassada, cargolar, segellar i tallar el " rulo " a rodanxes de la mida que os vingi de gust,  pintar amb ou i espolsar de llavors de pipes.

Fornejar uns 15/20 minuts a 200 graus, treura i refredar sobre una reixeta.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Bròquil arrebossat


El bròquil es una verdura no massa utilitzada a la nostre cuina, rica en vitalines B, B9, B1, B3 ....., fibra, potassi, calci, magnesi, ferro, sofre, baixa en calories, depuratiu pel fetge, entre altres virtuts.

Per conservar al maxim totes les seves qualitat, coure de forma ràpida, be al vapor o l´olla amb poca aigua, com molt uns 15 minuts.

Ingredients
Bròquil bullit i tallat en ramells
Un ou batut
Farina 
Sal
Pebre negre ( opcional )
Oli de girasol per fregir.

Preparació
Pasarem els ramells de bròquil , que tindrem condimentats amb sal i pebre al gust, per farina , ou, i fregirem en oli calent, escòrrer sobre una reixeta i servir calent..

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...