Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 12 de novembre de 2018

Galette, pastís de poma i crema


Ingredients 
Una lamina de pasta de full rodona 
Sucre al gust
Dos
  ous batuts
Un raig de llet -o-  nata liquida
La pell de mitja llimona ratllada molt petita
2 cullerades de maizena
Dues pomes tallades a rodanxes primes
Confitura d albercoc

Un motlle rodó d'un diamentro més petit que la lamina de pasta de full

Preparació

Escalfar el forn a 200 graus
Batre els ous + maizena + sucre + pell de llimona.+ llet -o-nata

Col · locar la làmina de pasta de full en el motlle sense treure el paper vegetal que ja porta de compra, aixecant els laterals provisionalment, al centre posarem el batut i per sobre la poma.
Seguidament inclinarem cap a l'interior les vores de pasta de full, que faran de barrera perquè no s'escapin els sucs.

E
nfornar per espai d'uns 25/30  minuts, dependrà de la mida del pastís i del vostre forn, fins que la pasta de full estigui daurada i que hi hagin quallat els sucs.
Desemmotlleu i refredar sobre una reixeta .

Desfer la confitura d´albercoc amb una mica d´aigua al foc, si queden grumolls es pot colar, perque ens quedi com un barnís, pintar el pastís per sobre i deixar refredar.
Bon profit 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...