dimecres, 19 de juny del 2024

Com obrir una llauna de conserves de les de " obre fàcil " sense fer-nos mal



A qui no li passat que volent obrir una llauna de conserves d'aquestes de " obre fàcil ".....que no ho són, s'ha tallat un dit , o directament l'anella se'ns ha quedat a la mà al intentar fer força...

Aquesta es la nostre proposta... i funciona.

Tan fàcil com prendre una cullera, introduïm el mànec per l'anella, la base de la cullera te que quedar sobre de la superfície de la llauna, ara amb el mànec de la cullera pressionem cap amunt, fent palanca.......i sense esforç, assegurant els nostres dits, tenim la llauna oberta



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna