divendres, 21 de juny del 2024

Com preparar falses mandonguilles en un pim, pam





T'aixeques amb unes ganes bestials de menjar d'unes mandonguilles casolanes, pero no tens tot el temps del món, .........................

O et dona una mandra això de començar a fer mandonguilles........ufff !!


Aquesta es la nostre proposta......i funciona

Necessitem una botifarra crua, un ou batut i farina per arrebossar-les.

Agafem la botifarra i sense treure la pell la posem entre els dits polze i l´índex, prenem la mesura que volem formar les boletes, estrenyem...i ja ens surt la mandonguilla formada.

Un cop totes fetes només les tenim que passar per ou batut, farina, ( a casa abantes de fregir-les, les bullim uns 15 minuts ) ....afegir una mica de tomàquet fregit si volem, o tal qual,...boníssimes.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna