dissabte, 22 de juny del 2024

Pota arrebossada amb farina d´arròs, cuinada amb la fregidora d´aire sense greixos Lanova




La funció de la llet es estovar  el producte gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix quedi mes tendre.


Ingredients
Tires de pota - també poden ser de sípia o de calamar.
Llet
Sal
Farina d´arròs 
Oli d´oliva
Ou batut
 
Preparació
Posarem una estona abans la pota en remull coberta de llet.

Passarem les tires de pota pel ou batut, afegirem una mica de sal.... i després per la farina d´arròs.

Les posarem dins de la nostre fregidora d´aire que haurem untat amb un pinzell o spray amb unes gotes d´oli d´oliva , en una sola capa i que no es toquin entre elles.....fer el mateix per la part que queda a sobre.....o sigui untar, millor amb un espray 

Ja les tenim a punt per passar a Lanova.




Les hem posat  a 200 - uns 10 minuts, donar la volta i afegir uns 5 minuts mes,  important de ferles a tandes que no es toquin entre elles.

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella, o al forn amb unes gotes d´oli.

Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna