dijous, 11 de juliol del 2024

Com fer desaparèixer els trossos de ceba en una recepta





Segurament més d'una persona s'ha trobat que li agrada cuinar amb ceba......però té aquell membre de la Família que l'odia i no vol ni veure-la, menys en un plat.

Una pena, perquè aporta aquest especial i sutil sabor a la recepta.


Doncs, aquesta es la nostre proposta........i funciona.

Tan fàcil com posar-la en un processador d'aliments tallada a trossos, afegir un centímetre d'aigua i triturar, quedarà tan desintegrada que la podem afegir tranquil·lament a un rostit, sofregit, sopa o derivats,...i ningú trobarà trossets de la seva presència.

I per descomptat el nostre plat millorarà en sabor.



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna