Ingredients
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Una lamina de pasta de full rectangular
Crema pastissera
Crema pastissera
Sucre granulat per posar per sobre i llavors de sèsam
Ou batut per pintar la pasta de full
Preparació
En primer lloc encendrem el forn a 200 graus.
En primer lloc encendrem el forn a 200 graus.
Tallarem la pasta de full en forma de rectangle per la meitat a lo llarg, ens quedaran dues peces, en un dels costats li farem uns talls ( com si li féssim un serrell )...
Ara només tenim que farcir-les amb la crema i enrotllar, un cop a la safata de forn, ajudarem que els talls que li hem fet abantes quedin una mica oberts ( així es veurà la crema que porta dins, pintar amb ou batut, espolsar per sobre amb sucre i llavors de sèsam.
Fornejar per espai d'uns 25 a 30 minuts, dependrà de la mida i del nostre forn.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna