tag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post7870979618665430964..comments2024-02-21T01:37:12.286+01:00Comments on En Roc a la Cuina: Pebrots escalivats conservats amb oliEn Roc a la Cuinahttp://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-60495771003474494992011-11-23T23:26:39.457+01:002011-11-23T23:26:39.457+01:00Queden molt bé d'aquesta manera.
Petons.Queden molt bé d'aquesta manera.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-50177366183088938162011-11-23T22:26:29.333+01:002011-11-23T22:26:29.333+01:00Hola Adriana, guapa tu
nena doncs anoto, segur qu...Hola Adriana, guapa tu<br /><br />nena doncs anoto, segur que queden divíns<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-86598450348766447072011-11-23T22:08:40.975+01:002011-11-23T22:08:40.975+01:00Quina bona idea! despres per fer plats amb carn qu...Quina bona idea! despres per fer plats amb carn queden bonisims, i jo normalment els poso al forn amb una mica de crema de vinagre de modena i queden super caramelitzats. Ho as provat mai? <br />Petons,<br />AdrianaAnonymousnoreply@blogger.com