Ingredients
Gambes
Sal
Pebre
Vermut blanc sec
Oli d´oliva
Preparació
Saltar les gambes amb oli d´oliva i condimentar amb sal i pebre al gust, quan ja quasi estiguin a punt, regar amb un raig de vermut blanc sec, deixar reduir i servir calentes.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna,
ResponEliminaEl toc de vermut blanc sec és marca de la casa... ja ho faré.
Una abraçada.
Con vermut no las he probado, con brandy si, tienen que estar ricas
ResponEliminabesos
Esas gambitas al vermut deben estar deliciosas.
ResponElimina;)
Ay, nena, que me has dado una gran idea sobre qué hacer con el vino que no va a la copa de vermú... Un besoteb bien gordo.
ResponEliminaO que delicioses, ara mateix me'n menjaria un platet.
ResponEliminaQue curioso, ¡Vermut!
ResponEliminaOoooooooh que rico!!!!
ResponEliminaHola guapiiis! me han encantado tus gambas, tengo que probarlas con este toque de vermut que sin duda tiene que darle un toque increíble.
ResponEliminaUn besoooo
Tienen que estar deliciosas, el toque del vermut, fantástico. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaQué bones les gambes Susanna, per llepar-se els dits.
ResponEliminaPetons.
umm, Susanaa, ¡¡¡que bò!!!!
ResponEliminaGambes!!! El meu plat prefereit!!! Delicioses amb el vermut...
ResponEliminaPetons
Quina recepta més guapa!
ResponEliminaYa he publicado mi propia versión de esta receta. Con el debido crédito, por supuesto. Un besote.
ResponElimina