Darrerament els morters en moltes cuines han passat a segon pla a conseqüència dels petits electrodomèstics, a mi personalment m'encanta fer-hi una bona picada, res a comparar amb el resultat d'un aparell elèctric.
Aquesta és la meva Proposta ... i funciona
En primer lloc posarem un drap de cuina sobre el marbre perquè en picar no se'ns mogui el morter, afegir una mica de sal i seguidament els ingredients que volem picar, amb aquests petits trucs, ni se'ns mourà mentre treballem, ni ens sortiran trossets de la picada pels aires,
la textura d'una picada manual..... insuperable.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna