Ingredients
Llonzes de porc
Ametlles tallades petites ( tipus granillo )
Tomàquet fregit
Ceba
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un raig de vi de cuina
Preparació
Condimentar les llonzes amb sal i pebre al gust, passarem per la paella amb oli per tancar la carn i deixarem que agafin una mica de color.
Mentre sofregir la ceba tallada petita, quan quasi estigui feta afegirem les ametlles per daurar.les una mica, tot seguit abocarem el tomàquet fregit, el vas de vi i les llonzes, deixarem reduir a foc baix.
Acompanyar d´una amanida, pasta, arròs bullit, patates fregides....
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna