dijous, 13 de febrer del 2025

Pit de pollastre arrebossat amb flocs de blat de moro






UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......


Ingredients
Pit de pollastre 
Flocs de blat de moro
Farina de blat 
Oli de gira-sol per fregir
Sal 
Pebre
Ou batut

Preparació
Tallar el pit de pollastre a llesques primes i macerar una estona amb llet.

Després passar per farina seca que haurem condimentat amb sal i pebre al gust,  ou batut i els flocs de blat de moro.

Fregir en abundant oli calent fins que estigui daurat al nostre gust, escórrer sobre una reixeta ...

Servir calent, i bon profit. 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna