divendres, 14 de març del 2025

Rodanxes de gall d´indi cuinades a la planxa elèctrica amb tapa "Lacubana"


Aquest tipus de planxa te moltes avantatges, cuines en menys temps ja que o fa a l´hora pels dos costats, no fa olors, no fa fums, pots graduar l´escalfor, els greixos son recollits en un petit calaix que ni ha al davant, es neteja molt fàcil, fins i tot pots posar els dues plaques que son desmontables al rentavaixelles.....

Un cop has cuinat, es pot aprofitar l´escalfor de les plaques i en un pim, pam, tens unes torrades boníssimes.... 



Ingredients
Unes rodanxes de gall d´indi ( embotit ja cuit, que venen en un cilindre)
Unes gotes d´oli d´oliva 

Preparació
Escalfar la planxa a temperatura mitja/alta

Un cop l´aparell ens avisa de que ja está a punt i posarem les rodanxes de l´ gall d´indi i deixarem entre uns 5 minuts i 6 minuts. 

Si voleu que us quedi amb aquest dibuix, a la meitat de la cocció modificar la manera que estaven posades .


* El temps sempre será orientatiu, dependrà del vostre aparell i quantitat de producte.

Bon profit!!



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna