tag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post1448209207644172355..comments2024-02-21T01:37:12.286+01:00Comments on En Roc a la Cuina: Com ratllar la pastanaga i qualsevol cosa amb seguretatEn Roc a la Cuinahttp://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-90240537371231362702012-09-23T16:35:54.465+02:002012-09-23T16:35:54.465+02:00Una manera segura de fer servir el rallador i el g...Una manera segura de fer servir el rallador i el ganivet, gracies Susanna.Martahttps://www.blogger.com/profile/01176898064049614650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-53673903633781419442012-09-23T14:19:41.212+02:002012-09-23T14:19:41.212+02:00Como tú bien dices, yo también sufrí un buen corte...Como tú bien dices, yo también sufrí un buen corte en un dedo debido a la mandolina, desde entonces, que le tengo mucho respeto y procuro como explicas, ponerle el trapo o pincharlo con un tenedor.<br />Un beso.Emparhttps://www.blogger.com/profile/16491056165844883297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-41507290911546564122012-09-23T10:07:24.302+02:002012-09-23T10:07:24.302+02:00I el mal que fa, encara que sigui simplement la un...I el mal que fa, encara que sigui simplement la ungla.<br />Petons i bon diumenge maca!LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-70785431596924224482012-09-23T09:17:37.574+02:002012-09-23T09:17:37.574+02:00M'ho apunto, que realment si que me fet bons t...M'ho apunto, que realment si que me fet bons talls amb aquesta "arma assassina"....Noeliahttps://www.blogger.com/profile/00937206741458724643noreply@blogger.com