tag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post5274949502981379678..comments2024-02-21T01:37:12.286+01:00Comments on En Roc a la Cuina: Rotllets de pasta filo farcists d ´albergínies i salsitxesEn Roc a la Cuinahttp://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-38656105693190406492011-10-14T22:48:38.141+02:002011-10-14T22:48:38.141+02:00Hola M. ANgels, Visc a la cuina, guapa tu
com he ...Hola M. ANgels, Visc a la cuina, guapa tu<br /><br />com he comentat abans la pasta filo i jo som molt bones amiges, sempre la tinc a casa, salat, dolç, carn, peix, fruita....et serveix per tot,.....i el més bo es que agrada a tothom<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-32804006614065916202011-10-14T22:19:16.861+02:002011-10-14T22:19:16.861+02:00Aquestes receptes és d'aquelles que s'han ...Aquestes receptes és d'aquelles que s'han de menjar fent una reverència, que bona!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-13212781893557545452011-10-14T09:05:50.060+02:002011-10-14T09:05:50.060+02:00Hola Tere M., guapa tu
no he provat mai les blanq...Hola Tere M., guapa tu<br /><br />no he provat mai les blanques, però si et puc dir que les negres les posen una bona estona amb aigua i farina ( sense sal), i a més de balnques queden dolçes, dolçes,<br /><br />jo les faig així a la planxa, dons no agafan gota de oli i queda una truita molt lleugera<br /><br />mil petonets Susanna<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-84006592292977712822011-10-14T09:03:47.465+02:002011-10-14T09:03:47.465+02:00Teresa M.
probarè aquestes receptes, la truita d...Teresa M.<br /><br />probarè aquestes receptes, la truita d'alberguinies molt bona feta així, jo la feia però a dauets i està millor. Les he fet amb alberguinies blanques que tenim al camp, i aquestes no amargent jeje.<br />Petonents. TereEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-7197287634579277012011-10-13T21:04:50.202+02:002011-10-13T21:04:50.202+02:00Hola Su, guapa tu
la filo y yo somos inseparables...Hola Su, guapa tu<br /><br />la filo y yo somos inseparables desde que nos conocimos, incluso la congelo, y queda de 10....<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-43294945462379357072011-10-13T20:59:50.375+02:002011-10-13T20:59:50.375+02:00Hola Orquidea, guapa tu
por cierto me encantan la...Hola Orquidea, guapa tu<br /><br />por cierto me encantan las flores,....je,je<br /><br />celebro que te guste mi cocina, encantada de tenerte aqui<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-90961135225120595922011-10-13T20:56:37.459+02:002011-10-13T20:56:37.459+02:00Doncs ja la buscaré al carrefour o a bon preu, mol...Doncs ja la buscaré al carrefour o a bon preu, moltes gracies Susanna.Un petó molt gros.Martahttps://www.blogger.com/profile/01176898064049614650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-80440106956674342292011-10-13T20:56:28.507+02:002011-10-13T20:56:28.507+02:00Tengo ahí una pasta filo muerta de risa, y este pl...Tengo ahí una pasta filo muerta de risa, y este platazo tiene verdura, carne y, con la filo, hidratos, plato equilibrado (con alguna caloría de más, puede). Buena idea para una cena. Un besote.Suhttps://www.blogger.com/profile/14910061657248695094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-2105547583651497462011-10-13T20:21:05.730+02:002011-10-13T20:21:05.730+02:00Muy buenos rollitos. Igual que todo lo que voy vie...Muy buenos rollitos. Igual que todo lo que voy viendo en tu cocina.<br />Me he hecho seguidora al igual que tu.<br />Besets.<br /><br />http://mirinconenlacocina-orquidea59.blogspot.comorquidea59https://www.blogger.com/profile/02936341213487079640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-64785486765300660942011-10-13T19:02:40.628+02:002011-10-13T19:02:40.628+02:00Hola Cristina, guapa tu
je,je, doncs a mi també e...Hola Cristina, guapa tu<br /><br />je,je, doncs a mi també em va robar el cor,..ara ja la trobo per la meva zona, però abans anava expresament a Barcelona al Corte Ingles a comprar.la, en comprava tonelades i al congelador, funciona....<br /><br />mil petonets SUsannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-82451556385318843932011-10-13T18:47:18.295+02:002011-10-13T18:47:18.295+02:00Si les bombes èren la bomba, així és la rebomba! L...Si les bombes èren la bomba, així és la rebomba! La pasta filo m´encanta. Ha fet un farciment molt europeu . Jo la vaig descobrir amb la balklava i es va quedar per sempre més en la meva vida....:-DCristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-77855314421334141412011-10-13T16:55:56.107+02:002011-10-13T16:55:56.107+02:00Hola SIlvia, guapa tu
soy una enamorada de la pas...Hola SIlvia, guapa tu<br /><br />soy una enamorada de la pasta filo, esto de que cuando comas haga cric, cric, hummmm<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-6948575813287825852011-10-13T16:52:50.437+02:002011-10-13T16:52:50.437+02:00Hola Anna Betulo, guapa tu
je,je doncs si com que...Hola Anna Betulo, guapa tu<br /><br />je,je doncs si com que per fora tots son iguals, fins que no mossegas no saps de que son, i tens raó amb el vermut, o qualsevol altre licor els plats augmenten de sabor<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-53528482195552183742011-10-13T16:50:29.894+02:002011-10-13T16:50:29.894+02:00Rotllets sorpresa. M'agrada molt el gust que a...Rotllets sorpresa. M'agrada molt el gust que agafen les carns amb el vermut.<br />Petons reina.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-82436159379037561242011-10-13T16:36:11.249+02:002011-10-13T16:36:11.249+02:00Hola
me encantan estos paquetitos de filo, te han...Hola<br /> me encantan estos paquetitos de filo, te han quedado genial<br />besotes guapaSilviahttps://www.blogger.com/profile/16063770653869770456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-63166504173992935882011-10-13T16:21:08.994+02:002011-10-13T16:21:08.994+02:00Hola Marta, guapa tu
doncs jo la compro a varis l...Hola Marta, guapa tu<br /><br />doncs jo la compro a varis llocs, Carrefour, Corte Ingles, Bon Preu,....es força complicat de fer-la a casa i no val la pena<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-92217188081155559692011-10-13T16:10:05.627+02:002011-10-13T16:10:05.627+02:00Que bons i que cruixents, Susanna hem podries dir ...Que bons i que cruixents, Susanna hem podries dir a on compres la pasta filo o es que la fs tu?Martahttps://www.blogger.com/profile/01176898064049614650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-7290031198262634092011-10-13T15:54:58.159+02:002011-10-13T15:54:58.159+02:00Hola Cocinera Mileurista, guapa tu
Bienvenida a m...Hola Cocinera Mileurista, guapa tu<br /><br />Bienvenida a mi cocina, y encantada de que te guste la receta, en casa siempre que las preparo no queda ni una.....deliciosas<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-61962202100009419752011-10-13T15:47:47.383+02:002011-10-13T15:47:47.383+02:00Lo encuentro my original y seguro que está delicio...Lo encuentro my original y seguro que está delicioso.Me ha gustado mucho la receta.besicos.La Cocinera Mileuristahttps://www.blogger.com/profile/07582695900980621272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-17872549134233274802011-10-13T15:28:48.116+02:002011-10-13T15:28:48.116+02:00Hola Anniki, guapa tu
doncs si, la veritat es que...Hola Anniki, guapa tu<br /><br />doncs si, la veritat es que queden molt bons, i així els nens mengen verdures...<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-73177696331019602582011-10-13T15:26:52.233+02:002011-10-13T15:26:52.233+02:00Que bons. M'agrada molt la pasta filo per l cr...Que bons. M'agrada molt la pasta filo per l cruixent que aporta i el farcit em sembla molt original.<br />PetonsGastroadiktahttps://www.blogger.com/profile/08033511366493342902noreply@blogger.com