tag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post6364307869083274231..comments2024-02-21T01:37:12.286+01:00Comments on En Roc a la Cuina: Com fer sucre pols o glacé a casa En Roc a la Cuinahttp://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-67418054167465289092011-10-18T19:45:57.376+02:002011-10-18T19:45:57.376+02:00Fantàstic post... Ho provaréFantàstic post... Ho provaréCristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-24871701653285119272011-10-17T19:41:56.569+02:002011-10-17T19:41:56.569+02:00Gracies Susanna, m'ho apunto, petonets.Gracies Susanna, m'ho apunto, petonets.Martahttps://www.blogger.com/profile/01176898064049614650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-7300662677282230602011-10-17T18:20:36.676+02:002011-10-17T18:20:36.676+02:00Hola Catieu, guapa tu
doncs, modifica la textura ...Hola Catieu, guapa tu<br /><br />doncs, modifica la textura i consistència dels aliments...<br /><br />la propera vegada que preparis un pastís, si per ejempla posa la recepta....100 grams de sucre...doncs tu i poses uns 60 grams de sucre normal i la resta de sucre pols.....ja em diràs el resultat,..li dona una textura de 10x10...i et durarà el bescuit més temps tou....( si dura es clar...je,je,) <br /><br />per les magdalenes va fantàstic, els i dona un cos diferent que si només o fas amb sucre normal....fes la proba i em comentes el resultat..segur que t´agradarà<br /><br />mil petonets de sucre pols, SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-7141239895984557222011-10-17T18:04:43.887+02:002011-10-17T18:04:43.887+02:00Hola Marta, guapa tu
algúns cops de "turbo&q...Hola Marta, guapa tu<br /><br />algúns cops de "turbo", ...dependrà de la quantitat que i posis de sucre en el vas,...això si posa la ma sobre del " cubilet" amb un drap,...ja veuràs quina dolça pols que sortirà..je,je<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-60703660159214837962011-10-17T17:03:49.327+02:002011-10-17T17:03:49.327+02:00Veig que el secret està en posar una petita quanti...Veig que el secret està en posar una petita quantitat de midó. Gràcies reina per compartir tantes coses.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-61224737909709761722011-10-17T16:48:48.084+02:002011-10-17T16:48:48.084+02:00Bo es saber-ho,gracies.A quina velocitat o fas?Bo es saber-ho,gracies.A quina velocitat o fas?Martahttps://www.blogger.com/profile/01176898064049614650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-39580534371083573392011-10-17T16:43:12.169+02:002011-10-17T16:43:12.169+02:00Jo també en faig amb la TMX, però no hi poso el mi...Jo també en faig amb la TMX, però no hi poso el midó. Per quin motiu s'hi posa??<br />Petonets guapaCatieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.com