tag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post7040250195542074670..comments2024-02-21T01:37:12.286+01:00Comments on En Roc a la Cuina: Mousakás ( Pastís de carn, albergínies i patata )En Roc a la Cuinahttp://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-10649472305672705872012-09-13T17:17:43.544+02:002012-09-13T17:17:43.544+02:00Una manera de ahorrar grasa, que con el veranito y...Una manera de ahorrar grasa, que con el veranito ya nos hemos cargado de nuevo, jeje...Muy buena esta mousaka. BesosGeleshttps://www.blogger.com/profile/05725470621870723207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-52372534076044079092012-09-13T16:51:51.851+02:002012-09-13T16:51:51.851+02:00Un plato bien rico....y completo
BesosUn plato bien rico....y completo<br />Besoslas recetillas de romohttps://www.blogger.com/profile/07602570155311877650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-49141100981623359072012-09-13T12:39:57.933+02:002012-09-13T12:39:57.933+02:00Susanna, em sembla excel·lent no fregir ni les alb...Susanna, em sembla excel·lent no fregir ni les albergínies ni, en aquest cas, les patates. El resultat és un plat igualment saborós i menys greixós.<br />Ja no te'n deu quedar, oi?<br />Petons.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-24096844345415612362012-09-13T10:06:22.009+02:002012-09-13T10:06:22.009+02:00És que on hi hagi albergínia....mmmmmmÉs que on hi hagi albergínia....mmmmmmJordi Beumalahttps://www.blogger.com/profile/10444833393007999423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-58367051071930869912012-09-13T08:18:39.758+02:002012-09-13T08:18:39.758+02:00Sempre m'ha agradat la moussaka, començant per...Sempre m'ha agradat la moussaka, començant per el nom que em resulta molt simpatic :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-59422607517671049792012-09-13T07:37:18.398+02:002012-09-13T07:37:18.398+02:00Susanna, vaig treballar durant un temps en un rest...Susanna, vaig treballar durant un temps en un restaurant grec... i si en fèiem, de moussaka!!! M'encanta, les textures d'albergínia, amb la patata, i el sofregit, i la carn... bbrrrr! Ja ho veus, ja m'hi trobo! Molt guai, el detall del 'bon profit' en grec! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-55252122126481061522012-09-13T06:53:50.913+02:002012-09-13T06:53:50.913+02:00nyam nyam nyaaam!! allà on hi ha albergínies i for...nyam nyam nyaaam!! allà on hi ha albergínies i formatge, està la Roser!!jeje petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-45121981912064786062012-09-13T06:33:51.258+02:002012-09-13T06:33:51.258+02:00Cada casa té la seva recepta de musaca particular,...Cada casa té la seva recepta de musaca particular, oi? Jo la faig una mica diferent, però totes són igual de bones. Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-72085377232729354812012-09-13T00:55:00.750+02:002012-09-13T00:55:00.750+02:00Susanna, que pínta más buena...!con un buen trozo ...Susanna, que pínta más buena...!con un buen trozo de pán , me apañaba yo la ración jijii<br />Petonets.GOLONSEGUShttps://www.blogger.com/profile/09538088777164218981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-29345708807684720642012-09-13T00:29:15.533+02:002012-09-13T00:29:15.533+02:00Exquisita receta. BesosExquisita receta. BesosPaco Oliva y lacocinadeolivahttps://www.blogger.com/profile/15607138578185461216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-46522059978445530522012-09-12T23:52:05.879+02:002012-09-12T23:52:05.879+02:00Susanna, després de la meravellosa DIADA, ¡¡¡com v...Susanna, després de la meravellosa DIADA, ¡¡¡com ve de gust un plat tan ben cuinat.lolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-37529280781471785902012-09-12T23:46:33.888+02:002012-09-12T23:46:33.888+02:00Una recepta suculenta!Una recepta suculenta!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-21561687471329567322012-09-12T22:56:25.305+02:002012-09-12T22:56:25.305+02:00Mmmmmm es un plat boníssim, m'agrada molt!
Una...Mmmmmm es un plat boníssim, m'agrada molt!<br />Una abraçadaCris Mini Mónhttps://www.blogger.com/profile/01928976073547813811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-77079744111893493052012-09-12T19:46:48.237+02:002012-09-12T19:46:48.237+02:00Sóc una enamorada d´aquest plat. Si no existís se ...Sóc una enamorada d´aquest plat. Si no existís se l´haurien d´inventar.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-5506234279568239902012-09-12T19:42:59.012+02:002012-09-12T19:42:59.012+02:00Si que la teva versió sembla mes lleugera, però ig...Si que la teva versió sembla mes lleugera, però igual o mes bona que la original, petons.Martahttps://www.blogger.com/profile/01176898064049614650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-75226972984254980962012-09-12T19:38:34.448+02:002012-09-12T19:38:34.448+02:00Me encanta la musaka y esta versión tuya mucho mas...Me encanta la musaka y esta versión tuya mucho mas, besitosCARMENhttps://www.blogger.com/profile/16852472554346519628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-16887500816078205382012-09-12T19:09:21.008+02:002012-09-12T19:09:21.008+02:00Aquest plat m'encanta i t'ha quedat de cin...Aquest plat m'encanta i t'ha quedat de cine, m'emporto el platet.<br />MuxuakRosa,https://www.blogger.com/profile/07515148985802363725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2740444329323068267.post-83760224447810254272012-09-12T19:01:27.849+02:002012-09-12T19:01:27.849+02:00Com m´agradaria tastar i fer aquest plat.... les a...Com m´agradaria tastar i fer aquest plat.... les alberginies m´encanten... he llegit i crec que es fàcil... m´animaré!!! petons,Joaquinahttps://www.blogger.com/profile/01540046930115994138noreply@blogger.com