dimarts, 7 de gener del 2014

Cigrons saltats amb verduretes i anxoves

Ingredients
Cigrons bullits
Api
Pastanaga
Sal
Pebre negre
Tomaquet fregit
All picat
Cebes
Una llauneta d´anxoves
Oli d´oliva

Preparació
Saltar totes les verdures tallades petites amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, afegir els cigrons i desprès el tomaquets fregit, per últim la llauna d´anxoves esmicolades  ( menys unes que reservarem per decorar, remenar uns minuts i servir.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

4 comentaris:

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna