dimecres, 8 de gener del 2014

Crema de mantega a la vainilla sense ou


Aquesta formula es de professional , obsequi d´una gran persona que fa temps ens va deixar.

Mesures per elaborar una coberta de pastís, en cas de necessitar menys, tan fàcil com disminuir quantitats.

1.- Pas
Ingredients per fer el xarop
300 grams d´aigua
200 grams de sucre

Preparació
Posar al foc l'aigua juntament amb el sucre a foc moderat, remenar de tant en tant fins que ens que una mica espès (tipus xarop) llavors retirar i deixar refredar.
------------------------

2.- Pas
Ingredients per fer la crema de mantega
500 grams de mantega sense sal,  ( a temperatura ambient )
Vainilla liquida


Preparació
Batre en un bol la mantega amb una culleradeta de vainilla, afegir a poc a poc (del gruix d'un fil ) el xarop que tindrem preparat i gairebé fred., remoure fins que quedin tots els ingredients ben incorporats, guardar una estona a la nevera fins que la crema tingui la consistència desitjada per cobrir i /o decorar el pastís.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

3 comentaris:

  1. Millor no pensar amb les caloríes perque segur que aquesta crema amb el sabor de la vainilla està molt bona.
    Petons reina.

    ResponElimina
  2. Quina bona recepta de mantega per pastissos, moltes gracies.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna