Aquesta formula es de professional , obsequi d´una gran persona que fa temps ens va deixar.
Mesures per elaborar una coberta de pastís, en cas de necessitar menys, tan fàcil com disminuir quantitats.
1.- Pas
Ingredients per fer el xarop
300 grams d´aigua
200 grams de sucre
Preparació
Posar al foc l'aigua juntament amb el sucre a foc moderat, remenar de tant en tant fins que ens que una mica espès (tipus xarop) llavors retirar i deixar refredar.
------------------------
2.- Pas
Ingredients per fer la crema de mantega
500 grams de mantega sense sal, ( a temperatura ambient )
Vainilla liquida
1.- Pas
Ingredients per fer el xarop
300 grams d´aigua
200 grams de sucre
Preparació
Posar al foc l'aigua juntament amb el sucre a foc moderat, remenar de tant en tant fins que ens que una mica espès (tipus xarop) llavors retirar i deixar refredar.
------------------------
2.- Pas
Ingredients per fer la crema de mantega
500 grams de mantega sense sal, ( a temperatura ambient )
Vainilla liquida
Preparació
Batre en un bol la mantega amb una culleradeta de vainilla, afegir a poc a poc (del gruix d'un fil ) el xarop que tindrem preparat i gairebé fred., remoure fins que quedin tots els ingredients ben incorporats, guardar una estona a la nevera fins que la crema tingui la consistència desitjada per cobrir i /o decorar el pastís.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Ha de ser molt bona!
ResponEliminaMillor no pensar amb les caloríes perque segur que aquesta crema amb el sabor de la vainilla està molt bona.
ResponEliminaPetons reina.
Quina bona recepta de mantega per pastissos, moltes gracies.
ResponElimina