dimarts, 25 de juny del 2024

Canapès de salsa maionesa i surimi amb gambes






Canapès de pa de motlle, ideals per aprofitar les restes de Festes

Desprès d´una Festa assenyalada...en aquest cas la verbena de Sant Joan, ...segurament os queden restes d´aliments a la nevera, que si una mica d´això, que si una mica d´allò.......doncs va

Aquesta es la nostre proposta....i funciona 

Ingredients
Pa de motlle - sense crostes - 
I totes les restes que tingueu a la nevera...

En aquest cas, maionesa, surimi, gambes ja cuinades que varen sobrar, olives, pebrot vermell

Un ganivet esmolat -o- un talla pizzes


Preparació
Farem un puré amb barretes de surimi i maionesa.

Tallarem a triangles -o- peces petites- les llesques de pa de motlle i les untarem amb aquesta salsa.

Ara només tenim que decorar cada porció, amb un tros de gambas, olives, pebrots...netegem la nevera de restes de menjar...i a taula volarán.....garantit...

* Per cert, si sobra salsa de maionesa amb surimi de preparar els canapès, la poseu a taula en un vol, unes torradetes,...i també volará...

* Com que les gambes eren grosses les he partit per la meitat i així n he tingut per més canapès.

Bon profit, i si es en bona companya...Millor !!


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna