dilluns, 24 de juny del 2024

Secret de porc rostit amb patates i prunes, a l ´aroma de romaní






La funció de la llet es estovar la carn gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes, i la carn -o- el peix queda mes tendre.

El secret de porc es un tall de carn de sabor sucós, es ric en àcid oleic i àcids grassos insaturats, sempre menjat amb moderació afavoreix els nivells de colesterol dolent de la sang i beneficia al sistema cardiovascular.

Ingredients

Secret de porc
Patates bullides amb pell
Prunes
Una branqueta de romaní fresc
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un got de vi blanc
Cebes senceres - o -  escalunyes ( que ja tindrem escalivades )
Llet

Preparació
Tallarem les peces de secret de por, mida al gust, i les deixarem en repòs en una safata amb llet durant una estona.

Escórrer la carn i segellar en una cassola amb unes gotes d´oli d´oliva, un cop les peces agafin color , abocarem un got de vi blanc, condimentar amb sal i pebre al gust, baixarem el foc quasi al mínim i taparem la cassola, de tant en tant donar una ullada i remenar, temps ....com una hora...ara i afegirem les cebes, les prunes i la branqueta de romaní, si es necessari li posarem unes gotes més d´oli d´oliva,  deixarem la cassola destapada, així el suc que tenim a la cassola es reduirà....

Mentre tallarem a daus les patates ( que ja estan bullides, no es necessari treure la pell ), i les passarem per la paella amb unes gotes d´oli d´oliva, quan agafin color les afegirem a la cassola, remenar tot, deixar uns minuts mes....i ja está... 

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna