dijous, 7 de novembre del 2024

Pintxos Pla de Balasc




Aquests dies de guàrdia ens estan servint a tots de molt....

Recuperant contacte amb antigues amistats que per treball, distància i diversos ens havíem desconnectat.

Hem fet noves amistats que tal vegada mai ens hauríem conegut.

Hem après noves coses els uns dels altres, hem compartit moments, experiències, menjar, coneixements, riures, jocs, companyia, i cuinar plegats com es el cas.....

I si a més s'aconsegueix el nostre objectiu de  Salvem el Pla de Balasc............la nostra petita gran missió s'haurà complert......




Ingredients
Botifarra cuita a la brasa ( que es lo millor ), -o- al forn, paella ....
Txistorra cuita a la brasa ( que es lo millor ), -o- al forn, paella....
Torrades de pa de pagès fetes a la brasa ( que es lo millor )- o - al forn, torradora...
Oli d´oliva del bo
Escuradents

Preparació
Tallar a rodanxes la botifarra i la txistorra, les llesques de pa en porcions petites i regarles amb oli d´oliva.

Montar els pintxos, una base de pa, una rodanxa de botifarra i una de txistorra.

Bon profit i a gaudir, el millor....sempre, sempre en bona companya !!!


També moniatos fets a la brasa.....mortals !!



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna