La Txistorra és un embotit elaborat de carns picades acostuma a ser de por, cansalada, sal, pebre vermell i all ( les millors les de País Basc i Navarra ) , d´aquí el seu nom "txistor" ) s´acostuma a ser menjada a la brasa, a la planxa o fregida...també la podem fer amb la fregidora d´aire sense greixos.
Sembla ser que el seu origen ve dels romans, qui la varen introduir per aquelles terres. Sigui com sigui, benvinguda i deliciosa.....
Ingredients.
Txistorres ( en aquest cas son minis )
Preparació
(* Truc ) si entre la base i la reixeta de la fregidora i posem un parell de fulles de paper de cuina, el greix que deixaran anar será absorbit pel paper i ens facilitará la feina a l´hora de netejar.....
Les posarem directament sobre la reixeta de la nostre fregidora d´aire i...
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 180 - uns 5 minuts, remenar, això ja al vostre gust de cocció .....i ja està
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella, a la planxa, a la brasa..
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna