Quant arriba Carnestoltes...cada any ens visita la preciosa Mimosa.....per molts anys
Ingredients
Una làmina de pasta de full
Ametlles laminades -o- pinyons
Sucre granulat
Ratafia
Llardons esmicolats
Opcional : sucre glas per decorar
* Pots canviar la ratafia per un altre licor.
Preparació
Encendre el forn a 200 graus.
Macerar les ametlles -o- pinyons una estona amb un raig de ratafia.
Posar la làmina de pasta de full a la safata de forn,- sempre amb paper vegetal a sota - per sobre els llardons, els ametlles -o- pinyons i sucre a gust.
Fornejar a 200 graus uns 15 /20 minuts, dependrà com sempre del forn i mida de la peça.
Col-locar sobre una reixeta, tant punt la treguis del forn amb un espray la ruixarem amb ratafia i deixar refredar, ara si et be de gust decorar de sucre glas per sobre.
Bon profit, a gaudir i si es amb bona companya millor .
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna