divendres, 28 de febrer del 2025

Coca de llardons batejada amb ratafia





Quant arriba Carnestoltes...cada any ens visita la preciosa Mimosa.....per molts anys


Ingredients
Una làmina de pasta de full
Ametlles laminades -o- pinyons
Sucre granulat
Ratafia
Llardons esmicolats

Opcional : sucre glas per decorar

* Pots canviar la ratafia per un altre licor.

 
Preparació
Encendre el forn a 200 graus.

Macerar les ametlles -o- pinyons una estona amb un raig de ratafia.

Posar la làmina de pasta de full a la safata de forn,- sempre amb paper vegetal a sota -  per sobre els llardons, els ametlles -o- pinyons i sucre a gust.
 
Fornejar a 200 graus uns 15 /20 minuts, dependrà com sempre del forn i mida de la peça.

Col-locar sobre una reixeta, tant punt la treguis del forn amb un espray la ruixarem amb ratafia i deixar refredar, ara si et be de gust decorar de sucre glas per sobre.

Bon profit, a gaudir i si es amb bona companya millor .



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna