TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 28 de febrer del 2025

Coca de llardons batejada amb ratafia





Quant arriba Carnestoltes...cada any ens visita la preciosa Mimosa.....per molts anys


Ingredients
Una làmina de pasta de full
Ametlles laminades -o- pinyons
Sucre granulat
Ratafia
Llardons esmicolats

Opcional : sucre glas per decorar

* Pots canviar la ratafia per un altre licor.

 
Preparació
Encendre el forn a 200 graus.

Macerar les ametlles -o- pinyons una estona amb un raig de ratafia.

Posar la làmina de pasta de full a la safata de forn,- sempre amb paper vegetal a sota -  per sobre els llardons, els ametlles -o- pinyons i sucre a gust.
 
Fornejar a 200 graus uns 15 /20 minuts, dependrà com sempre del forn i mida de la peça.

Col-locar sobre una reixeta, tant punt la treguis del forn amb un espray la ruixarem amb ratafia i deixar refredar, ara si et be de gust decorar de sucre glas per sobre.

Bon profit, a gaudir i si es amb bona companya millor .



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...