La ceba escalunya o xalota es molt apreciada dins la cuina francesa, pel que es molt habitual trobar-la en molts dels seus plats, te un sabor dolç i es més fina que la ceba normal.
Ingredients
Ceba escalunya o xalota
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Preparació
Bullirem les escalunyes netes, per espai d´uns 8 / 10 minuts ( dependrà de la mida)
Després les posarem en un recipient que ens entri a la cistella de la nostre fregidora d´aire, condimentar amb sal, pebre al gust i una mica d´oli d´oliva, amb un espray va molt be, i .....
Ja o tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus - 10 minuts, si es necessari afegir uns minuts més....,
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment .....al forn o a la paella.
A gaudir i si es amb bona companya millor !!.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna