Ingredients
Patates ( varietat Agria son perfectes)
Sal
Oli d oliva - a casa o fem amb un espray -
* Opcional pebre negre, romaní sec.....o salsa brava
Preparació
Bullirem les patates amb pell una estona, deixar a refredar una mica.
Tallarem a daus , ( es poden fer amb pell o sense ) posarem a la cistella de la fregidora que tindrem untada amb oli, regarem amb una mica d´oli per sobre, remenar perquè quedin totes untades, posarem sal, pebre i herbes al gust - o- no, si les volem amb salsa brava.....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat al programa "Patates " a 200 - uns 20 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli, amb la fregidora de tota la vida o al forn.
Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna