* La funció de la llet es estovar la carn gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes, i la carn -o- el peix queda mes tendre.
El secret de porc es un tall de carn de sabor sucós, es ric en àcid oleic i àcids grassos insaturats, sempre menjat amb moderació afavoreix els nivells de colesterol dolent de la sang i beneficia al sistema cardiovascular.
Ingredients
Secret de porc
Patates bullides amb pell
Prunes
Una branqueta de romaní fresc
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un got de vi blanc
Cebes senceres - o - escalunyes ( que ja tindrem escalivades )
Llet
Preparació
Tallarem les peces de secret de por, mida al gust, i les deixarem en repòs en una safata amb llet durant una estona.
Escórrer la carn i segellar en una cassola amb unes gotes d´oli d´oliva, un cop les peces agafin color , abocarem un got de vi blanc, condimentar amb sal i pebre al gust, baixarem el foc quasi al mínim i taparem la cassola, de tant en tant donar una ullada i remenar, temps ....com una hora...ara i afegirem les cebes, les prunes i la branqueta de romaní, si es necessari li posarem unes gotes més d´oli d´oliva, deixarem la cassola destapada, així el suc que tenim a la cassola es reduirà....
Mentre tallarem a daus les patates ( que ja estan bullides, no es necessari treure la pell ), i les passarem per la paella amb unes gotes d´oli d´oliva, quan agafin color les afegirem a la cassola, remenar tot, deixar uns minuts mes....i ja está...
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna