TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dissabte, 25 de maig del 2013

Fira a Arbúcies 26 de maig del 2013


Enramades 2013

catifes2013.jpg


Aquest diumenge 26 de maig 2013 , en Roc a la cuina estará a Arbúcies , i esteu convidats

http://www.enramades.net/ca/activitats/show/concurs-de-catifes-de-flors-naturals.html

Aquest missatge pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pastissos de llaminadures / Bossetes decorades Rosa



En arribar la primavera comencen les festes i celebracions, desitjo compartir aquesta  comanda  amb vostès, per a la celebració d' un casament  que s'efectuarà demà

Moltes gràcies per confiar amb nosaltres i feliç dia

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dilluns, 20 de maig del 2013

Pastissos de llaminadures / Pastís cistell de fruites Eva


Diumenge passat la petita Eva va celebrar la seva primera comunió, envoltada de la seva familia que tant se la estimen, i aquest és el pastís que li van regalar.

Per molts anys i moltes gràcies per confiar.nos la seva elaboració

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimarts, 14 de maig del 2013

Wok mix de verdures i llagostins


Ingredients
Oli d´oliva
Sal
Pebre ( opcional )
Cues de llagostí pelades
Ceba
Pebrot vermell
Pebrot verd
Pastanaga
Pessols
Fabes petites
Carbassó
Xampinyons laminats
Albergínia
Espàrrecs
Alls sencers amb la pell

Preparació
En primer lloc tallarem tota la verdura a l´estil " juliana", menys els xampinyons que seran laminats i els alls que deixerem sencers amb la pell.

En un wok o una paella ample , saltarem totes les verdures amb oli d´oliva, condimentades amb sal i pebre al gust, quan ja estiguin amb la textura que ens agradi i afegirem les cues de llagostí que tindrem netes i sense closca, remenar uns minuts, i servir.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dijous, 9 de maig del 2013

Truita de xampinyons


Ingredients
Ous
Sal
Pebre ( opcional )
Oli d´oliva
Xampinyons laminats


Preparació

En primer lloc saltarem els xampinyons amb unes gotes d´oli condimentats amb sal i pebre al gust, tot seguit barrajarem amb els ous batuts i farem una bona truita, amb el nivel de quallat que més ens agradi.

* El secret perquè no ens s´ens quedi la paella plena d´aigua al saltar els xampinyons, es tant senzill com deixar-la escalfar molt, despres li posem unes gotes d´un bon oli, i ja podem saltar-los sense que ens facin aigua.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...