TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 22 de març del 2023

Amanida d´enciam de Can Pascual



Ingredients
Enciam  km zero ( tot un luxe )
Pastanaga
Llardons
Olives
Formatge a daus
Tomàquets petits
Sal
Oli d´oliva
Vinagre al gust

Preparació
Posarem tots els ingredients en una safata, condimentar al gust, i el més important, a gaudir...

Bon profit, i si es amb bona companya millor !

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

diumenge, 19 de març del 2023

Carxofes senceres, cuites amb la fregidora d´aire sense greixos Lanova




Ingredients
Carxofes senceres
Sal
Pebre
Oli d´oli

Preparació
Netejar sota l aixeta les carxofes, NO es necessari de treure cap fulla.

Bullir senceres per espai d´uns 10/15 minuts, dependrà de la mida de les peces.

Deixar a refredar uns minuts, i ara amb precaució de no trencar-les les anirem obrin amb els dits,  les posarem dins de la nostre fregidora, condimentar amb sal i pebre al gust, unes gotes d´oli d´oliva ....i ja estan a punt ...


Les hem posat al programa " patates "  200 graus uns 10 minuts,, de tant en tant, vigilar 

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort amb oli o al forn.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna





 

Espaguetis lleuguers de greixos amb gambes


Ingredients
Espaguetis
Gambes pelades
Sal 
Pebre
All i julivert picats
Oli d´oliva
Martini blanc sec ( vermut )

Preparació
Bullir la pasta seguin les instruccions del fabricant.

En una paella amb unes gotes d´oli d´oliva saltejar les gambes, condimentades amb sal i pebre al gust, ruixar amb Martini blanc sec,  al darrer moment afegir all i julivert .

Barrejar amb els espaguetis bullits.

I a gaudir, si es amb bona companya millor !

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimecres, 15 de març del 2023

Flam d´ous i melindros



















 
Ingredients
1 litre de llet
6 ous
100 grams de sucre
1 pell de llimona
1 branca de canyella
Melindros
llet extra  ( per sucar els melindros )

Preparació
Agafarem la meitat de la llet i la posarem al foc amb la pell de la llimona + sucre + canyella, deixarem que bulli, retirar el foc ,colar-la i afegirem la resta de llet freda i els ous batuts.

En una safata que sigui apta per anar al forn i posarem tot al voltant i en el fons els melindros sucats amb llet extra per hidratar-los , tot seguit em precaució i abocarem el preparat del flam, si els melindros del fons es mouen  una mica no passa res.

Fornejar en el forn que ja tindrem escalfat a uns 190 graus, al bany maria, a prop de 50 minuts ( dependrà del forn i del tipus de safata ,  fer especial atenció )

Deixar refredar i posar a la nevera, doncs fred esta molt  més bo,..al moment de servir , si es desitja, es pot espolsar de sucre i cremar-lo.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Coques de llardons , versió mossegada


Ingredients ( no indiquem quantitat, ja que dependrà de les peces que es vulguin fer )

Làmines de pasta de full
Ametlles laminades -o- pinyons
Llardons esmicolats petits
Sucre al gust

Per pintar les peces, una mica de llet -o- ou batut

* Opcional també es poden fer alguns farcits de xocolate tipus -nutella-

Preparació
Encendre el forn a 200 graus.

Tallarem la pasta de full en petites peces, pintar amb una mica de llet -o- d ou batut, posar per sobre els llardons, els ametlles -o- pinyons i el sucre a gust.

A la versió farcida de nutella, posarem la crema de xocolate sobre la meitat de la peça  i tancarem amb una forquilla, la resta igual. 
( Quan es treuen del forn es poden decorar per sobre amb xocolate )

Fornejar a 200 graus uns 15 /20 minuts, dependrà com sempre del forn i mida de les peces-

Bon profit, a gaudir i si es amb bona companya millor .

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimecres, 8 de març del 2023

2023 - 8 de març Dia Mundial de la Dona





2023 - 8 de març Dia Mundial Internacional de la Dona 

Estimat cada dia, cada instant, tota la vida .....i que el 8 de Març no sigui només un dia per fer veure que tot va bé......

                                 IGUALTAT 

Entre tot@s i en tots els camps......


Nenes maques, a passar un Bon Dia, avui, demà i sempre, amb tolerància i respecte .....





Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimarts, 7 de març del 2023

Bombes de patata farcides de carn picada A LA FREGIDORA D AIRE SENSE GREIXOS LANOVA





Ingredients
- Patates bullides amb pell ( que aixafarem ó ratllarem ) i deixarem refredar.
- Carn picada condimentada amb sal i pebre al gust, que ja tindrem cuita i freda, barrejada amb una mica de tomàquet fregit.

Per arrebossar
- Farina de tot us
- Ou batut
- Pa ratllat

- Oli d´oliva per untar les boles de patata

Preparació
Formarem boles de patata a la mida desitjada, en el seu interior i posarem una porció de la carn que ja tenim preparada, passar les boles per farina, ou batut i pa ratllat.

Pintar amb l oli d´oliva amb un pinzell de silicona - o- amb un spray

i ja està a punt per passar a Lanova.




Les hem posat al programa " patates "  200 graus uns 15 minuts,, de tant en tant, vigilar i donar la volta a la meitat de la cocció. 

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort amb oli o al forn.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...