TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 26 de gener del 2015

5e. Aniversari d´en Roc a la cuina 26.01.2015


5 é. aniversari d´en Roc a la cuina, avui dia 26 de Gener del 2015

Ja són 5 anys, han passat volant, i aqui estem amb els nostres millors desitjos de poder,.ne celebrar molts i molts més, hem de donar-los les gràcies a tot@s, ja que sense les vostres visites aquest petit racó de receptes i altres no tindria cap sentit.

Per molts anys a tothom i repetim ... moltes gràcies

* Detalls del  pastisset per qui desitgi la formula.

Mil petonets Susanna i en Roc.

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pastisset de xocolates i maduixes


Ingredients
300 grams de farina especial pastissos
50 grams de xocolate en pols negra ( tipus Valor )
50 grams de sucre
100 grams de mantega tova
3 ous
Una culleradeta de llevat químic tipus (Royal )

Per la cobertura : Xocolate amb llet ( també pot ser negra )
Per decorar granets de xocolate blanca i negra
Maduixes

* Per untar el motlle una mica de mantega fossa i farina
* Motlle utilitzat, quadrat de 21x21, el pastisset queda amb una alçada de uns 4 cms.
* Sempre que fem un pastís escalfar el forn amb antelació als graus que ens indiqui la recepta.


Preparació
Separar les clares dels ous, batre les clares a punt de neu forta i reservar.

Tamisar junts la farina i el cacau.

Batre els rovells amb el sucre i la mantega tova fins que ens quedi com una maionesa, afegirem la farina i el cacau , quan estigui tot barrejat i afegirem la meitat de les clares d´ou, que serviran per amorosir la massa, un cop tot integrat, i afegirem la resta de les clares, ara si amb suavitat i si es possible amb una vareta de ferro, per no perdre l´aire que tenen dins.

Abocar al motlle que tindrem preparar ( engreixat i espolsat amb farina ), si es necesari anivellar la massa amb precaució i una espàtula de fusta.

Fornejar uns 25/30 minuts, dependrà del forn, a 165 graus

Un cop fet refredar sobre una reixeta, mentre fondre la xocolate de coberta al bany maria, si es  al microones ( sempre per espais de 30 segons,,,,que no s´ens cremi.)

Cobrir el pastisset amb la xocolate, decorar amb les gotes de xocolates blanques i negres, a més de les maduixes.

* Si agrada més la cobertura cruixent posar a la nevera, si no reservar a temperatura ambient

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

diumenge, 4 de gener del 2015

Dia de Reis i el seu tortell



http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2014/01/tortell-de-reis.html


Les festes nadalenques arriben a la seva fi, amb la nit més màgica de totes, la de Reis, especialment milions de nens l'estan esperant, alguns gairebé ni dormiran ... 

Amb els nostres millors desitjos que aquest Any 2015, serà millor que l'anterior i que les nostres tradicions no es perdin mai.

Feliç Dia de Reis a tothom

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...