TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 30 de gener del 2012

La Botiga d´en Roc a la Cuina obre avui les seves portes virtuals


Avui dia 30 de Gener del 2012, la botiga d´en Roc a la Cuina, obre les seves portes virtuals, ens hauria fet molta il-lusió de coincidir amb l´Aniversari del blog de cuina, però no a sigut possible , be malgrat tot, avui el nostre somni se ha fet realitat, esperem que sigui del vostre gust,


Per celebrar-ho i amb el fred que ens fa avui hem

pensat que res millor que una tassa de xocolata calenta

acompanyada d'uns bunyols de llàntia , fets amb una de
les millors farines per a aquest fi que he provat mai.




Esperem la vostre visita 

Aquesta noticia pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dijous, 26 de gener del 2012

2. Aniversari d´en Roc a la cuina 26.01.2012


Avui en Roc està molt content doncs el seu Blog cumpleix 2 anys

És una gran experiència, el compartir receptes,  trucs, sabors ....fins i tot temes personals, hem conegut a un munt de belles persones, ens hem enriquit en saber i en amistat....mil gràcies a tot@s per ser aquí


Aquest missatge pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimecres, 25 de gener del 2012

Pa de pita farcit de girgoles,espinacs,tomàquet i formatge


Ingredients
Pa de pita
Espinacs naturals i nets
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tòmaquet d´amanir
Formatge al gust
Bolets ( en el meu cas Girgoles)

Preparació
Saltar els espinacs a tandes en una paella molt calenta  amb unes gotes d´oli i reservar.

A la mateixa paella fer el mateix amb els bolets (Girgoles) que ja tindrem tallades a tires , un cop cuites i barrejem els espinacs , condimentar amb sal i pebre.

Tallar el formatge escullit a peçes petites  ,  el tomàquet a daues que amanirem amb sal i oli d´oliva.

Mullar els pans de pita perqué quedin hidratats sota l´aixeta i escalfar en el forn calent o amb un torrador de pa durants uns minuts per cada costat, tallar per una punta amb unes tissores i amb l´ajuda d´una cullera anirem omplin els pan amb tots els ingredients que tenim a punt.

Tant fàcil com deliciòs, a gaudir-ne i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dilluns, 23 de gener del 2012

OBSEQUIS DE BLOGS AMICS


http://calidaddevida-juan.blogspot.com/

Hola Familia, avui os mostro un regal que me ha fet en Juan des de Valencia, estic molt contenta, a qui no li agrada que la recordin , je,je, ??

Juan moltes gràcies i mil petonets

Aquest comentari pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dissabte, 21 de gener del 2012

Truita d´espinacs


Aquesta es la meva aportació aquest mes http://memoriesdunacuinera.blogspot.com/2012/01/qui-te-fam-somnia-truites.html

Sembla ser que va venir d´Àsia, i no es va introduir a Europa fins a finals del Segle XI , des de molt antic ja es valorava molt per les seves propietats.

Es una verdura rica en antioxidants , vitamines, calci , fòsfor, ferro,  ideal per una dieta sana, i per controlar el colesterol 


La seva forma més coneguda de consum es bullida, també es pot fer al vapor, saltada a la paella amb unes gotes d´oli d´oliva o crua en amanides, actualment es troba fresca tot l´any en el mercat , encara que també tenim l´opció de comprar-la congelada
  

Ingredients
Uns espinacs nets ( si son frescos millor)
Sal
Pebre
Ous
Oli d´oliva

Preparació
Posarem al foc una paella amb unes gotes d´oli i quan ja estigui calent i a tandes i sofregirem els espinacs, treure i reservar , en cas de que ens i quedi una mica d´aigua, escórrer.

Batre els ous afegir els espinacs i condimentar amb sal i pebre ( si ve de gust) fer les truites amb oli calent i a gaudir-ne

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cistella de fruita ....un bon regal


Hola Familia, en primer lloc el meu millor desig per a tothom, per un Bon Any , altre cop per aquí a veure si ens posem al dia 

Fa pocs dies va ser el meu Aniversari, 23 i .......je, je,        un dels regals que vaig tenir es aquest, una preciosa cistella plena de fruites , una idea genial,  un regal ple de color, aroma, vitamines i salut, he pensat que igual a més d´un@ li agrada la proposta per si te que fer un obsequi, segur que quedarà molt i molt be , 

Moltes gràcies Familia per aquest regal,  ja sabeu que em va fer molta il-lusió i tot estava tant bo...hummm

Ingredients
Per la base una cistella o un plat de plàstic  ( en el meu cas ,que podem reciclar per un test de flors)
Uns flocs de plàstics o fusta per fer coixí a la base
Tota la fruita que ens vingui de gust
Una fulla de paper transparent de cel-lofana ( per embolicar la cistella)
Un tros de cinta de color per tancar la cistella i decorar-la

Preparació
Tant senzill com muntar la cistella al nostre gust, convidant les fruites i els seus colors ,embolicar amb el paper de cel-lofana i tancar amb un llaç ben maco.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna




Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...