
Ingredients
1 pot de cigrons
Patates
Sal Pebre
2 bitxos guindilles
1 cap d´alls amb la pell
2 fulles de llorer
vedella ( falda)
oli d´oliva
1 vas de cava rosat
Preparació
Pelar i esparracar les patates , posar amb aigua i reservar.
Tallarem la peça de vedella a trossos petits, saltarem en una cassola amb oli calent junt amb els alls ,els bitxos , les fulles de llorer, salpebrar al gust i reservar.
En una paella amb oli abundant saltarem els cigrons esbandits i sense aigua uns minuts , recórrer i passar-los a la cassola amb la vedella, en el mateix oli daurar una mica les patates, escórrer i també o posarem a la cassola, barrejar tot , ara i afegim un vas de cava rosat i un parell de vasos d´aigua, rectificar de sal i pebrer si es necessari..
Deixar uns 15 minuts que faci xup, xup,....i llestos
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA