TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 10 de març del 2010

PATATES A LA CASSOLA

















INGREDIENTS

PATATES DE COURE
VEDELLA PER GUISAR
CEBA
UN CAP D´ALLS
3 FULLES DE LLORER
OLI D´OLIVA
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT CONCENTRAT
SAL
PEBRE
AIGUA Ó BROU

PELAR LES PATATES I ESPARRACAR, PASSAR PER LA PAELLA AMB OLI FINS QUE AGAFIN COLOR, RECÓRRER I RESERVAR.

EN UNA CASSOLA POSAREM UNA MICA D´OLI D´OLIVA, I ENROSSIR LA VEDELLA TALLADA A QUADRETS PETITS, QUAN JA TINGUI COLOR, TREURE I RESERVAR.

EN EL MATEIX OLI SOFREGIR LA CEBA TALLADA PETITA, I EL CAP D´ALLS, QUAN JA ESTIGUI TOT DAURAT , ABOCAR EL POT DE TOMÀQUET FREGIT, REMENAR I TOT SEGUIT , AFEGIREM = VEDELLA + PATATES + FULLES DE LLORER , DEIXAR UNA MICA QUE TOT QUEDI BARREJAT, COBRIR D´AIGUA Ó BROU, I CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE.

DEIXAR COURE A FOC MIG/BAIX UNS 20/ 30 MINUTS DEPÈN DE LA QUALITAT DE LA CARN I DEL TIPUS DE PATATA QUE UTILITZEM ( MILLOR AMB LA CASSOLA TAPADA)
XUP, XUP,.......I QUE BO

BON PROFIT







24 comentaris:

  1. Que rico Susana!
    Unas papitas estupendas.
    Besitos.

    ResponElimina
  2. Aquestes receptes van molt bé perquè les deixes fetes a la nit i a l' endemà al migdia l' escalfas i ja està. Molt bo Susanna.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Susanna,

    Aquests estofats són d'èxit garantit i les patates tenen la virtut d'absorbir el gust dels aliments que les acompanyen, de manera que acaben sent més gustoses que la pròpia carn.

    Precisament el primer plat que vaig posar al bloc és un estofat similar però amb xai enlloc de vedella. A Irlanda és el plat nacional.

    Aquesta mena de guisats, en aquesta època de fred, venen molt de gust.

    Salut.
    Manel.

    ResponElimina
  4. Mmm!... Que bueno así con las patatas sofritas antes. Siempre las he puesto en crudo. Probaré la próxima vez, de ese modo.
    Un beso.

    ResponElimina
  5. Unas patatas muy ricas y de los panes ya ni te hablo, dan ganas de coger un pedacito.

    Un beso.

    ResponElimina
  6. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE ESTÁN MUY RICAS, Y CON EL FRIO QUE TENEMOS POR AQUÍ, ( NO SE SI SABES QUE EL LUNES NOS NEVADO MUCHO, Y ES UN LUGAR QUE NO ESTAMOS PREPARADOS PARA NIEVES), APETITEN UN MONTÓN

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. MUY BUENAS TUS RECETAS, YA TENGO PARAN ENTRETENERME EN CASA... SALUDOS DESDE ARGENTINA.

    ResponElimina
  8. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DONCS SI NENA, I A MES ENCARE ESTAN MES BONES, DONCS TOTS ELS SABORS QUEDEN BARREJATS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA MANEL, GUAPO TU

    QUE TAL?, COM VA AIXÒ DE LA NEU, PER AQUI BAIX JA COMENÇA A ESTAR LA "COSA" UNA MICA CONTROLADA...

    LA VERITAT ES QUE QUAN FA FRED VA MOLT BÉ UNES PATATES A LA CASSOLA,...BE I QUAN FA CALOR TAMBE...DONCS A CASA PEL ESTIU TAMBE EN DEMANEN,...JE,JE...SERÁ QUE SON MOLT BONES ?

    PER DISSABTE , AVUI HE COMPRAT AL MERCAT UNES PATATES " MONALISA" AMB MOLT BONA PINTA, I SI TOT VA BE, FARE, PATATES A LA CASSOLA, AMB CARFOXES I SEPIA...HUMMMMMMM, QUE BO, JA POSARÈ LA FORMULA...JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA EMPAR, GUAPA TU

    PUES SI, A MI GUSTO QUEDA EL GUISO MUCHO MÁS SABROSO SI PRIMERO PASAS LAS PATATAS POR ACEITE, QUE QUEDEN UN POCO DORADITAS,....HUMMMM

    POR CIERTO HE VISTO QUE A TI TAMBIEN TE GUSTA EL MUNDO DE LOS PANES...TIENES INTERESANTES RECETAS , ...CON TU PERMISO TOMO NOTA DE ELLAS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA NIEVES, GUAPA TU

    LAS PATATAS DIVINAS VERDADERAMENTE...
    EN CUANTO A LOS PANES,...TE ANIMAS ???? ES MÁS FACIL DE LO QUE APARENTA, DE VERDAD

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA CARMENCITA, GUAPA TU

    GRACÌES POR VISITAR MI COCINA,...HE VISTO QUE ERES UNA ARTISTA EN ESTO DE DECORAR TARTAS...TIENES QUE PONER MÁS CREACIONES EN TU BLOG, CREO QUE VALE LA PENA QUE TODO EL MUNDO PUEDA APRECIAR SUS TRABAJOS ELABORADOS Y PRECIOSOS ...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. Hola Susanna !!!

    Provaré aixo que fas de enrrosir las patatas primer, no ho he fet mai.

    Petons

    Marga

    ResponElimina
  14. HOLA MARGA, GUAPA TU

    DONCS SI NENA, TU PROVA I VEURÀS COM EL PLAT GUANYARÀ EN SABOR.

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. Bonjour, j'adore ces repas, c'est toujours délicieux.

    Bonne journée.
    Josée

    ResponElimina
  16. Si me he enterado de la nieve que ha caido. Que loco está el tiempo Susana!!
    He tenido la gran suerte de conocer Barcelona (tengo familia catalana). Si aqui en Gran Canarias nevara nos pasaría lo mismo.
    Besotes. Tu mas. jaja.
    ;-D

    ResponElimina
  17. BONJOUR,JOSÉE
    Je suis content VOTRE VISITE, ET QUE VOUS AIMEZ MES RECETTE

    SALUTATIONS SUSANNA

    ResponElimina
  18. Susanna, estas patatas tienen que estar como para no dejar ni una. Con este tiempo que estamos teniendo apetecen un montón.
    Buen fin de semana
    Saludos

    ResponElimina
  19. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    PUES SI EN MI ZONA LA COSA ESTÀ BASTANTE CONTROLADA, PERO EN LA PROVINCIA DE GIRONA , DESGRACIADAMENTE SEGUN NOTICIAS DE LA RADIO MÁS DE 20,000 ABONADOS ESTÁN AÚN SIN ELECTRICIDAD..
    DESDE EL LUNES...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. HOLA JUAN, GUAPO TU

    LAS PATATAS ESTÁN DELICIOSAS DE CUALQUIER MANERA QUE LAS COCINES, POCAS PERSONAS ENCONTRARÁS QUE NO LE GUSTEN LAS PATATAS,...UN BUEN DESCUBRIMIENTO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. Se ve deliciosa Susana. Tomo muy buena nota preciosa. Un besazo y buen finde.

    ResponElimina
  22. HOLA NATI, GUAPA TU

    SEGURO QUE TE GUSTAN,...

    ESTE FIN DE SEMANA NOS REUNIMOS TODA LA FAMILIA, NOS HEMOS REPARTIDO UN POCO EL TRABAJO, PUES SEREMOS MUCHOS, A MI ME TOCA HACER EL PAN Y LOS POSTRES....YA OS PONDRÉ LAS RECETAS Y LAS FOTOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. Buenos días Susana!!Ya me pongo manos a la cocina que hoy toca esta cazuela de patatitas y carne.Guay!!
    Me gustan tus comidas,me dan ideas,que a veces se me acaban para la cocina de cada día.

    Un saludo y buen día hoy lo tenemos bonito.

    ResponElimina
  24. HOLA SILVIA, GUAPA TU
    ENCANTADA DE QUE TE GUSTE MI COCINA, Y SI HAS HECHO ESTAS PATATAS YA ME CONTARÁS COMO HA IDO LA RECETA, SEGURO QUE MUY BIEN...ESTÁN DE RICAS....

    PETONTES SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...