TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 20 d’abril del 2010

PALMERES ENSUCRADES AMB SÈSAM



Ingredients
Una planxa de pasta de full ( millor si es rectangular )
Sucre
Llavors de sèsam

Ou batut per pintar les peces 


Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Estirar la pasta de full sobre el seu mateix paper, ensucrar per sobre, donar la volta a la planxa  i tornar a ensucrar, es importante que el sucre estigui ben escampat, apretar una mica perqué en i quedi enganxat.

Buscar el centre el rectangle i marcar, li posarem una capa de sèsam i també apretar una mica amb la ma plana perqué ens i quedi enganxat.
 
Ara anirem enrotllant pels dos costats de la peca de pasta de full fins arribar al centre, just en el punt on abans hem fet la marca, amb un ganivet esmolat, tallarem el rotllo en rodanxes que anirem dipositant en una safata de forn preparada amb un paper vegetal, pintar amb ou batut, li podem afegir per sobre unes llavors de sèsam i una mica de sucre.

Fornejar uns 20 minuts, deixar refredar sobre una reixeta....( el temps sempre es orientatiu, dependrà del vostre forn i mida de les peces )

Bon profit 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
 

22 comentaris:

  1. Amb el sèsam no las he probat, però lo més difícil de aquesta recepta es deixarles refredar, impossible.
    Petons.

    ResponElimina
  2. HOLA ANNA, GUAPA TU

    ESTÀN DELICIOSES, ES FAN EN UN PLIS, PLAS,..I DESAPAREIXEN EN UN SOL PLIS....JE,JE

    ES EL QUE I HA ( AIXÒ ES LA MILLOR PROVA DE QUE SON MOLT BONES )

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. je fais aussi les palmiers.
    C'est très bon.
    A bientôt.

    ResponElimina
  4. Excel lent palmeretes i meravellosa explicació de la seva forma de realitzar-la.

    Una salutació de PASTISSERIA MÓN DE FANTASIA

    ResponElimina
  5. A bueno... que palmeritas mas ricas y si les sumamos el sésamo... imperdibles... hay que probarlas... aunque no creo que me salga en un "plis, PLAS, .." pero vamos a intentarlo...jeje

    Besitos

    ResponElimina
  6. NUNCA LES HE PUESTO LA SEMILLA DE SESAMO PARA LA PROXIMA SE LAS PONDRÉ PARA PROBARLAS, GENIAL.
    ES QUE SON TAN RICAS Y CADA QUE PASA UNO POR LA COCINA SE COME 2 O 3 JEJE
    MUCHOS BESITOS

    ResponElimina
  7. Qué buenas estas palmeritas Susanna!!
    Fijate, nunca le había puesto sésamo..,las tendré que probar así.
    Mil besotes.

    ResponElimina
  8. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    YO UTILIZO MUCHO EL SÉSAMO, ESTÁ MUY RICO, EN EL PAN, EN TORTAS, EN ENSALADAS TOSTATITO,EN POSTRES....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA CHUS, GUAPA TU

    POR MAS QUE HAGAS DESAPARECEN EL MISMO DIA,...EL OTRO DIA LLEGA MI HIJO Y LE DIGO, MARC, EN LA COCINA HAY GALLETAS, ( RESULTA QUE FUÍ AL SUPER Y COMPRE UNA CAJA DE " MARIAS "..), SE VA RAPIDAMENTE A LA COCINA, Y REGRESA AL INSTANTE CON CARA DE DECEPCIÓN Y DICE,...PERO SI NO SON DE LAS TUYAS, Y SE FUÉ POR DONDE VINO, SIN NI MIRARSELAS,...

    ESTO ME HIZO FELIZ, DE VERDAD

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    SEGURO QUE SI NENA,...EN UN PLIS, PLAS, SOLO TIENES QUE IR PLEGANDO LA MASA POR LOS DOS LADOS SOBRE SI MISMA, AZUCAR+SÉSAMO+ RODILLO,...VERÁS QUE EXITO,....EN CASA NO DURAN NADA, DE NADA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA SR. JOSÉ RAMÓN

    ESTIG MOLT CONTENTA DE LA SEVA VISITA, I FELIÇ PER LES SEVES PARAULES, DONCS VENÍN D´UN GRAN MESTRE PASSTISER ES TOT UN HONOR PER MI..

    MIL PETONETS ENSUCRATS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA NADJIBELLA

    Ces cookies sont vraiment très riche, trop
    VOUS POUVEZ CHANGER DE SESAME POUR amandes, noisettes grillées ET UN PEU Broyage,

    Bonjour à BIENTÔT


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. mmmmmmmmmmm..che golosi!! complimenti!

    grazie della tua visita!! a presto!

    ResponElimina
  14. susaneta, me has fét pols en els palmeretes, en lo que m´agraden, qui-na pressiosi-tat de dols..........paco

    ResponElimina
  15. Hola Susana, si te queda alguna, para mi que con un cafe ya meriendo, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  16. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    LA VERITAT ES QUE PER LO FACILS QUE SON DE FER, EL RESULTAT ES MAGNIFIC...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. HOLA JUAN, GUAPO TU

    LA VERDAD ES QUE SE DESINTEGRAN CON RAPIDEZ EN EL MOMENTO QUE EL PLATO TOCA LA MESA , JE, JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA FEDERICA,

    Incantato dalla vostra visita, cosa è veramente buono
    Ricetta per fare veloce ... semplice ... e più veloce NYAM NYAM

    BESOS CIAO, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. Prontito me animaré a preparalas yo jajaja. Son originales con el sésamo. Un besazo.

    ResponElimina
  20. HOLA NATI, GUAPA TU

    YA VES QUE SON MUY FACILES DE HACER, HACE MIL AÑOS QUE LA HAGO,...

    PUES TAMBIEN HACERLAS EN MINIATURA ( TIPO REPOSTERIA),..Y QUEDAN MUY MONAS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. No les he provat mai amb sèsam, las properes les provaré
    Petons

    ResponElimina
  22. HOLA SION, GUAPA TU

    QUEDEN MOLT BONES, DONCS QUEDA TORRADET I QUAN LES MOSSEGES FAN CRIC, CRIC, HUMMMM

    SEGUR QUE T´AGRADEN
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...