TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 1 de febrer del 2011

Croissants amb sèsam



Ingredients
Pasta de full
Sucre
Un ou batut
Granes de sèsam

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Tallarem la pasta de full en forma de triangle allargat,( a la base li farem un petit tall que ens ajudarà a que ens quedin més ben cargolats ).

Per formar el croissants :, des de la part més ample anirem cargolant les peces fins arribar al final, donarem forma de banyes, pintarem amb ou batut, ensucrem i espolsarem amb granetes de sèsam.

Coure uns 15 minuts ( dependrà del forn ), refredar sobre una reixeta i menjar.

Bon profit.
 .
Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna  

32 comentaris:

  1. mmmm que bons,la veritat que es fácil i el resultat increible.petons

    ResponElimina
  2. Qué ricos, doraditos y crujientes se ven!! El sésamo les da un puntito delicioso.

    Besitos

    ResponElimina
  3. Tenen una pinta fantàstica, i el sèsam li deu donar un toc boníssim!
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  4. HOLA SANDRA, elsfogonsdelabordeta , GUAPA TU

    TENIEN,,,JE,JE, JA NO EN QUEDA CAP....AIXÒ ES BONA SENYAL

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. HOLA LA CASITA, GUAPA TU

    QUEDAN MUY RICOS CON EL SÉSAMO,....COMO ME GUSTA TANTO SE LO PONGO CASI A TODO, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  6. HOLA AGNÉS, GUAPA TU

    A CASA TENEN SEMPRE MOLT D´EXIT, SON FÀCILS DE FER...I SI NO TENS TEMPS SUFICIENT, ...LA PASTA DE FULL DEL LIDL, SURT MOLT BONA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. Jo també els he fet així alguna vegada, però sense sèsam, i no m'han quedat tan macos com a tu.. Vaja que al costat d'aquests, els meus sún un xurru...jajaja Encara he de publicar-los..
    Petons!

    ResponElimina
  8. Sempre m'ha encantat com queda el sèsam a sobre dels croissants, li dona un toc molt bó T'han quedat molt bonics :)

    Bons setmana!

    ResponElimina
  9. HOLA ANNIKI, GUAPA TU

    EN PRIMER LLOC DONAR-TE LA MEVA MÉS SINCERA FELICITACIÓ PER SER GUANYADORA DEL CONCURSO DE LA SONÍA, TING ANOTADA LA TEVA RECEPTA PER FER-LA.

    A CASA AGRADA MOLT EL SÈSAM, I EL POSO QUASI PER ARREU. ES TANT BO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA MARI, GUAPA TU

    NO TENEN CAP SECRET,....VE SI EN TENEN UN...JE,JE,..

    SAPS QUIN ES ??, DONCS MIRA M´HE COMPRAT UN " TRASTO" PER TALLAR LA PASTA QUE ES ESPECIAL PER CROISSANTS, ES MOLT MILLOR QUE TALLAR-LOS AMB EL GANIVET I QUEDEN TOTS IGUALS...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. me encantan las croissants!
    Su, no sé si ya te lo habré dicho, pero se me cuelga mucho el navegador cada vez que te visito porque se abre un pop up de test de inteligencia. ¿Podrías quitarlo? Saludos.

    ResponElimina
  12. HOLA Mari - Strawberrycandy, GUAPA TU

    ENCANTADA DE QUE TE GUSTEN

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA SOLE, GUAPA TU

    NO TENGO NI IDEA, LO COMENTÉ AL INFORMATICO DE LA EMPRESA Y ME DIJO QUE MIRARIA QUE PASA,...YO NO TENGO PUESTA NINGUNA PUBLICIDAD...Y ESTO TE PASA SIEMPRE ???

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. Quina enveja de croisants me'n menjaría un ara mateix acompanyat d'una copa de meló al cava.

    ResponElimina
  15. hola Susana, gracies per seguir el meu blog, he vingut a veure el teu i veig que tens moltíssimes cosetes bones, hem quedo!!!

    ResponElimina
  16. Hola,
    Sempre és un bon recurs i que queda molt bé!T'han quedat molt macos. Petons,

    ResponElimina
  17. Seguro que el toque de sésamo le da un toque especial. Un besazo.

    ResponElimina
  18. Has tornat mol dolça! Quines mans que tens tot et queda bé, uns crusanets molt bufons.
    Petons reina.

    ResponElimina
  19. HOLA ANNA BETULO, GUAPA TU

    QUAN FAIG PA, APROFITO QUE EL FORN ESTÀ CALENT I NORMALMENT EN FAIG UNS QUANTS..I QUE BONS SON FETS A CASA..

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. HOLA NATI, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE SOY UNA ENAMORADA DEL SÉSAMO, SE LO PONGO CASI A TODO, TOSTADITO ES QUE TIENE UN SABOR..HUMMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. HOLA La cuina de l'Eri , GUAPA TU

    COM HE COMENTAT AMB LA MARI DE BLANES, EL ÚNIC SECRET QUE TENEN ES EL APARELL QUE VAIG COMPRAR QUE ES ESPECIAL PER TALLAR LA PASTA PER FET ELS CROISSANT, TOTS QUEDEN IGUALS I ES UNA PASSADA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  22. HOLA PELL DE LLIMONA, GUAPA TU

    BENVINGUDA A LA MEVA CUINA, ENCANTADA DE TENIR-TE AQUI I CONTENTA DE QUE T´AGRADI

    EM VA AGRADAR MOLT LA TEVA HISTORIA DEL CAGA TIÓ,..UNA MICA SEMBLÁN A LA MEVA,...QUE MACOS AQUELLS TEMPS,VERITAT ?...

    DE TOTA MANERA A CASA EL FEM CAGAR TOTA LA FAMILIA, ENCARE QUE JA EM CRESCUT UNA MIQUETA,...TOTS ESPEREM AQUELLA NIT, PER FER-LO CAGAR I SOPAR JUNTS A LA CUINA DE LA CASA PAIRAL PROP DE LA LLAR DE FOC

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. HOLA JUDITH, GUAPA TU

    ENCANTADA DE QUE T´AGRADIN LES RECEPTES, AQUÍ ESTÁN A LA TEVA DISPOSICIÓ SI LES VOLS,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  24. Que bons!!! Una recepta fàcil amb un resultat "estupendo".....

    ResponElimina
  25. Quina manera mes fàcil de fer croissants, segur que estan bonissims

    ResponElimina
  26. Susanna, todo lo que lleve hojaldre me gusta a rabiar. Estos croissants tan tostaditos acompañados de una taza de café humeante deben darle alegría a una tarde fría y lluviosa.
    Deliciosos.
    Saludos

    ResponElimina
  27. HOLA CATIEU, GUAPA TU

    ES VERITAT, JO APROFITO A FER-LOS QUAN FAIG PA, JA QUE EL FORN ESTÀ CALENT, ...JE,JE,

    POSES LA SAFATA PLENA SOBRE DEL MARBRE I A LA GIRES L´ESQUENA, ...JA NO NI HAN..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  28. HOLA MARTA, GUAPA TU

    JA VEUS QUE FÀCILS QUE SON, I AIXÒ QUE SEMBLEN TANT I TANT COMPLICATS,....SENSE SECRETS

    MIL PETONETS DE SÈSAM, SUSANNA

    ResponElimina
  29. HOLA JUAN, GUAPO TU

    LOS HAGO PEQUEÑITOS PARA TENER MÁS, Y QUE DURAN MÉS, EN TEORIA,..LA VERDAD ES QUE TE PONES LAS BOTAS, PERO COMO SON PEQUEÑITOS NO LO PARECE, JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  30. Hola visc a la cuina, guapa tu

    vaig descobrir el sèsam fa quasi 31 anys en un viatge a Grecia,..i des de les hores , sempre busco l´excusa per posar-lo per arreu, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...