TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 13 d’abril del 2012

Cigrons amb sípia i espinacs al cava


Ingredients
Ceba
Alls amb pell
Pebrot vermell
Sal
Pebre
Un pot petit de tomàquet fregit
Una sípia grossa
Un pot de cigrons cuits
Espinacs ( si son frescos millor )
Un raig de cava, vi blanc o vermut blanc sec ( al gust del comensal  i el tinguem al rebost)
Oli de oliva

Preparació
En primer lloc tallarem el pebrot i la ceba tot petit, sofregirem amb oli juntament amb els grans d´alls sense treure la pell.

Tallarem la sípia a tires, ( tipus tallarines) quan ja estigui el sofregit quasi fet la afegirem a la cassola , desprès de uns 10 minuts o regarem amb un raig de cava ( en el meu cas ) deixarem reduir, tot seguit i posarem els cigrons, que ja tindrem escorreguts i passats per sota la aixeta, el sofregit de tomàquet i els espinacs que tindrem nets i sense les tiges, tapar la cassola uns minuts perquè redueixin els espinacs, condimentar de sal i pebre al gust, cobrir just amb una mica d´aigua, deixar uns minuts que faci xup, xup, i llestos, tinc que dir que reposat encara està més bo.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

13 comentaris:

  1. Delicioso potaje y la verdad es que apetecen mucho estos días, besos

    ResponElimina
  2. M'agrada, quina bona pinta, et passo un tupper perque m'el omplis.
    Petons reina i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  3. Un plat molt complert i ben bo, aquest cap de setmana que farà fresqueta es un bona opció.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Un bon petit plat de pois chiches, j'adore!

    Bisous

    ResponElimina
  5. Qué plato más rico y más saludable, me llevo un platito que ya se acerca la hora de comer!

    besos

    ResponElimina
  6. Doncs jo estic fent cigrons, però ja en format amanida. Es veu que la primavera ja m'ha fet canviar el xip :)

    ResponElimina
  7. Muy rico, la sepia siempre da un toque especial a los platos! 1 besin

    ResponElimina
  8. ¡Qué plato tan completo! Seguro que el cava le da un toque perfecto

    Bon cap de setmana Susanna!!!!!

    ResponElimina
  9. Una combinació boníssima i ben sana!

    ResponElimina
  10. Una combinacó boníssima i ben sana!

    ResponElimina
  11. M'encanta els cigrons i els espinacs, i si a més van acompanyadets de peixet..molt millor!!!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...