TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 21 de maig del 2012

Galetes de mantega decorades amb glaça reial


































* Aquestes galetes han sigut pintades amb pinzell, a casa agraden així ja que no queda tant guix de sucre que si les fem amb una màniga pastissera.


 * Aquesta recepta ja la tinc penjada des de fa molt temps, però per qui li vingui de gust de fer la glaça reial, aquí te la recepta de les galetes a punt per no haver-la de buscar.

Ingredients per fer les galetes
350 grams de farina de pastisseria
90 grams de sucre fi
1 ou
1 pessic de sal
200 grams de mantega tova ( treure de la nevera una hora abans )

Ingredients per pintar les galetes
1 ou batut  amb una cullerada sopera de sucre
* Si les volem pintar amb glassa reial no es pas necessari.

* Si no les volem pintar, es poden decorar amb fruits sec, xocolate, caramels, etc..

Preparació
Batre la mantega + ou + sucre + sal , quan ja estigui tot unit com si fos una crema i afegim la farina tamisada , barrejar fins forma una pasta, que deixarem reposar tapada amb paper film en lloc fresc, mínim 1/2 hora.

Ara estirar la massa i forma les galetes al nostre gust, pintar amb el preparat de sucre i ou. - Decorar si es el nostre desig

Fornejar a 180 graus de 10 / 12 minuts ( depèn del forn ), refredar sobre una reixeta ..i a menjar.
* * * * * * * * * * * * * *
GLAÇA REIAL PER DECORAR GALETES I PASTISSOS

Ingredients
Clares d´ou
Sucre fi
Suc de llimona
Colorants alimentaris  

Preparació
Batre les clares en un bol amb una espàtula, afegirem poc a poc el sucre, que procurarem que sigui molt fi i sec, quan el batut estigui ben esponjós i consistent, li afegirem una mica de suc de llimona, batre una mica més, ens quedarà llesta per fer-la servir, en el seu natural color blanc o acolorida de diferents tons.

La proporció de sucre per clara d´ou es de uns 250 grams, quantitat que reduirem adequadament si amb aquesta glaça tenim que cobrir pastissos.

Es molt important de tapar-la amb paper film per evitar que ens formi escorça per sobre mentre no la fem servir.

Ara només hem de tenyir de colors la glaça i a gaudir pintant galetes.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

13 comentaris:

  1. Que ricas galletas y me gustan las decoraciones que has hecho.....

    ResponElimina
  2. Hola Susanna, m'emportho, un parell d'aqueste galetes tan bones.
    Bona nit.

    ResponElimina
  3. Quina safata de galetes més boniques.
    Susanna, demà et trucaré que avui se m'ha fet tard. Parle'm.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Moltíssimes gràcies per penjar la recepta. És una de les coses que tinc pendents de fer. El que passa és que cada cop que m'ho plantejo em fa taaaanta mandra. Està clar que em falta paciència! ;-) Però tard o d'hora (esperem que més d'hora que tard) les he de fer!

    Una abraçada!

    Eva

    ResponElimina
  5. una cucada de galetes i bonissimes amb la glassa!!!! petonets i bona nit

    ResponElimina
  6. Ma cher ami, ces biscuits sont magnifique, très beaux ils me plaise beaucoup tu peut envoyé une douzaine pour Paris?

    Bisous

    ResponElimina
  7. En prenc nota, Susanna! Encara no n'he fet mai, de glaça. I mira que he arribat a fer galetes! Aquestes de mantega, les teves, em recorden molt les galetes bretones que tan m'agraden... petonet!

    ResponElimina
  8. Una bona idea que ho tornis a penjar...Ara que està tan de moda fer galetones i pastissos fondant ens va molt bé aquesta recepta.

    ResponElimina
  9. Hola Susanna, aquestes galetes tenen una pinta genial.
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Jolines, Sussana que bien que te han quedado las galletas, yo nunca he probado con glasa real, quizas despues de ver las tuyas me anime.
    Besos. LOla

    ResponElimina
  11. Que boniques i segur que bones, que t´han quedat ja hi faria una mossegada.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...